Magazin

Nazif Gljiva – Srbi su me šikanirali na Farmi jer sam Bošnjak!

Napisao admin

Nazif Gljiva u intervjuu za sarajevski magazin Ekspres, ispričao je da se u Srbiji osjećao ugroženo, i naveo kako su glavni "krivci" farmeri.


Nazif Gljiva (foto: kurir)

– Osjećao sam se ugroženo, ali sam se osjećao i ponosnim što dolazim iz jednog svjetskog grada kao što je Sarajevo, u kojem sam ja lično ugostio bezbroj pjevača iz Srbije i nikom nije falila ni dlaka s glave. Međutim, nisu oni krivi, već ovi sa Farme, a to su obične jajare, većina njih. Pojedini takmičari počeli su da ispoljavaju neku podmuklu mržnju prema meni kao Bosancu, Sarajliji i Bošnjaku, da nije bilo toga, ostao bih do kraja – rekao je Gljiva i dodao da mu je falila priča o politici:

– Kakav je to šou u kojem ne smijete da pričate o politici, o naciji, vjeri. Takmičari u većini mogli su to da rade diskretno i pričaju o nacionalizmu. Nazif je početkom aprila, po napuštanju imanju u Lisoviću, pričao kako je jedva čekao da dođe u Beograd. – Govorio sam da nikada neću doći u Beograd, tačno je. Ako neko lud dođe i ubije premijera, zašto ne bi ubili i mene? Ipak, nikad ne reci nikad. Mnogo sam želio da dođem u Beograd. Pao mi je kamen sa srca kada sam došao ovdje.

puls

Komentari

komentara