Magazin

5 razloga zašto svakome treba prijatelj u znaku Riba

Napisao H. H.

Nisu baš svi znakovi Zodijaka rođeni jedni za druge. Predstavnik svakog znaka ima svoje slabe i jače strane kada je u pitanju ljubav. Međutim, mnogi od njih su sjajan materijal za prijatelja.

Ribe su sjajan primjer tome.

Ako tražiš lojalnog prijatelja koji će biti uz tebe, možda bi trebalo da se usresrediš na osobe rođene u znaku Ribe, a mi ti donosimo pet razloga zašto su one najbolji prijatelji koje ćeš imati.

Čuvat će tajnu zauvijek

Možeš da se osloniš na njih, jer će tajnu vjerovatno odnijeti sa sobom u grob. Osjećajni su, empatični i znaju koliko izdaja boli.

Nikada neće tračariti o tebi, pa čak i kada se to desi (a trenuci su rijetki) neće im teško pasti da kažu izvini. Ribe su izuzetno proračunate i ne vjeruju u izgovore. Mogu biti naivni s vremena na vrijeme ali to samo znači da često prolaze kroz iste situacije kao i ti, pa su ujedno i dobri u davanju savjeta.

Pronalaze kreativna rješenja za svaki problem

Oni su najkreativniji i najmaštovitiji znak Zodijaka. Možda se neće stalno isticati, ali ako ih pitate za mišljenje – uvijek ćete ga dobiti. Dobro razmisle prije nego što izgovore ono što misle, ali su i vješti sa riječima kada je motivacija u pitanju. Ako razmišljate o hobiju koji zahtjeva kreativnost, obratite se Ribama.

Snalaze se u bar jednoj vrsti umjetnosti i uvijek će se ponuditi da vam pomognu. Uživaju u tome da prenose znanje, ali nikada neće imati potrebu da vam nametnu svoje mišljenje.

Stavljaju druge ispred sebe

Briga o drugima za Ribe znači sreća. Zapravo, mnogi rođeni u ovom znaku često zapuste sebe jer su previše zauzeti brigom o drugima i njihovim osjećanjima. Zato su fantastični roditelji i uzori.

Ako se nekim slučajem razbolite, znajte da će Ribe uvijek biti prve koje će doći da vas posjete. Ako vam se pokvari automobil, Ribe će vas odvesti do posla. Mrze taj osjećaj da neko njima drag pati. Čak i kada se ne uklapate u njihove planove, nikada vam neće to prebaciti.

Nisu ljubomorni

Ribe neće ukrasti vaših pet minuta slave. Previše su stidljivi i odbojni da bi učinili tako nešto. Poštuju iskrene fraze i komplimente, ali ne vole da budu u centru pažnje. Čak i da ste mnogo uspješniji od njih, neće vam zavidjeti zbog toga.

Kada dobijete posao ili objavite vjeridbu, Ribe će biti prve u redu za čestitanje. Znaju da se raduju vašoj sreći i uvijek ćete moći da računate na njihovu podršku.

Surovo su iskreni ali ujedno i diplomate

Ribe vjeruju da je iskrenost glavni preduslov za dugo prijateljstvo, ali takođe imaju tu sklonost da povrede nečija osjećanja zbog svoje direktosti.

Srećom, sposobni su da istinu kažu na ljubazan i lijep način, a kada prođe vrijeme znat će kada treba da stanu. Neće vam predlagati šta treba da radite u slučaju da vam treba neko ko će vas slušati. Strpljenje je njihovo drugo ime. Ali uvijek budite sigurni da želite da čujete istinu iz drugačije perspektive, prenosi “Noizz“.

Komentari

komentara