Magazin

Žene u horoskopskom znaku Lava, Škorpije i Strijelca muškarce obaraju s nogu već nakon prvog susreta

Napisao H. H.

Ako ste se ikada zapitale zašto su neke žene muškarcima privlačnije od drugih odgovor na to donosi astrologija. Naime, postoje neki horoskopski znakovi koji jednostavno zrače se*sepilom i privlačnošću, tačnije njih tri, a upravo u njima se rađaju žene koje najlakše osvajaju muškarce.

Lav

Lavice odišu samopouzdanjem što većina muškaraca obožava kod žena. One nikada nisu povučene ni sramežljive zbog čega su i najčešće u centru pažnje svakog društva, ali imaju i jednu manu kada su u pitanju muško-ženski odnosi, a to je da su skloni flertovanju pa čak i prevari.

Škorpija

Žene rođene u ovom znaku poznate su po tome da izluđuju muškarce svojom sirovom se*sualnom energijom, kojom opijaju sve oko sebe. Obično i znaju što žele pa ako na nekoga bace oko, u trenu će ga i osvojiti i niko ih u tom poduhvatu neće spriječiti.

Strijelac

Odličan smisao za humor jedna je od glavnih odlika žena rođenih u ovom znaku, kojom uvijek šarmiraju muškarce. Žene Strijelčevi zbog toga i najlakše sklapaju prijateljstva s momcima, ipak ti osjećaji kod suprotnog pola brzo prerastu u nešto više, prenosi “Lepota i zdravlje“.

Komentari

komentara