Magazin

NELOJALNA KONKURENCIJA EKREMU – Igbala Jevrić u 'Velikom bratu'?! (FOTO)

Napisao admin

Iako su gotovo svi ljubitelji rijalitija očekivali da će se Ekremova ljepša polovina pojaviti u “Farmi”, to se po svemu sudeći neće dogoditi jer je Igbala Jevrić dobila ponudu da učestvuje u konkurentskom “Velikom bratu”!


Ekrem i Igbala Jevrić (Foto: alo.rs)

Supruga najpoznatijeg farmera trebalo bi ovih dana da odluči kada će se priključiti ostalim ukućanima na Košutnjaku, saznaje “Alo!” od dobro obavještenog izvora bliskog produkcijskoj kući „Emotion“.

– Čelnici “Emotiona” su preko Benija Čekića, koji je inače Ekremov menadžer, stupili u kontakt sa Igbalom i već nekoliko dana pregovaraju o njenom učešću u “Velikom bratu”.

S obzirom na to da je Čekić višegodišnji kućni prijatelj i poslovni saradnik porodice Jevrić, postoji mogućnost da će upravo on ubijediti Igbalu da se pojavi u šouu i dovesti je u Beograd, što bi sigurno izazvalo pravu senzaciju – kaže izvor.

“Emotion” želi da svoj tim pojača suprugom internet zvijezde:

– Organizatori iz ove produkcijske kuće saznali su da je Igbala, iako nije obrazovana, kao ni njen suprug Ekrem, veoma duhovita i interesantna osoba i zaključili su da bi bila pun pogodak u ovom rijalitiju. Oni čak smatraju da bi njenim učešćem postigli enormnu gledanost, a za to su spremni da iskeširaju čak 5.000 eura nedjeljno.

Ubijeđeni su da bi svi oni koji prate “Farmu” obratili pažnju i na šou “Veliki brat”, a Igbala bi bila jedina prava konkurencija svom suprugu, možda bi čak postala veća rijaliti zvezda od njega – zaključuje sagovornik magazina Alo.rs, čije smo navode proverili kod Begana Benija Čekića.

– U više navrata kontaktirali su sa mnom ljudi iz produkcijske kuće “Emotion”. Mogu vam samo reći da su jako zainteresovani za Igbalino pojavljivanje u “Velikom bratu” – rekao je menadžer Ekrema Jevrića Began Beni Čekić.

Na pitanje da li je tačno da Ekremovoj supruzi nude 5.000 eura nedeljno, menadžer je kazao:

– Ponuda koju je Igbala dobila je odlična! Međutim, iz poslovnih razloga ne mogu da otkrijem o kojoj je svoti riječ.

Ostaje da sačekamo i vidimo da li će Ekrem dobiti nelojalnu konkurenciju!

Alo.rs

Komentari

komentara