Magazin

Rastali su se 1995 – 'Razveli smo se zbog razlike u godinama'

Napisao admin

Rastali su se 1995, nakon samo četiri godine braka, a danas Cindy Crawford priznaje da je velika razlika u godinama između slavnog modela i filmske zvijezde bila glavni uzrok bračnog brodoloma'Razveli smo se zbog razlike u godinama'


Cindy Crawford (foto:tportal.hr)

Kako je u to vrijeme Cindy Crawford imala 25, a Richard Gere 42 godine, supermodel danas misli da je tih 17 godina razlike postalo nepremostiv jaz u njihovoj vezi. 

‘Mislim da žene u dvadesetim godinama tek upoznaju same sebe i počinju shvatati svoju unutrašnju snagu’, povjerila se 47-godišnja zvijezda u novoj epizodi Oprah Master Class.

‘Teško se mijenjati u odnosu, jer odjednom ti više nisi ta ista osoba’, izjavila je Cindy o svom odnosu s Gereom. 

Par se upoznao kada je imala samo 21 godinu, a odnos je trpio sve više kako je ona sazrijevala. ‘Mislila sam u jednom periodu da sam spremna samo pratiti nekoga, a onda sam odlučila da ne želim samo slijediti nekoga te da ponekad i ja želim voditi, a ponekad samo hodati ravnopravno s nekim.’

Cindy je upoznala zgodnog glumca na roštilju kod slavnog fotografa Herba Rittsa 1987. i priznaje da je tada bila oduševljena time što je upoznala najveće zvijezde showbusinessa.

tportal.hr

Komentari

komentara