Magazin

Sa BLIZANCEM niko ne želi da bude u vezi iz ovog razloga: A evo zašto su nesretne RIBE uvijek iskorištene i odbačene

Napisao H. H.

Zašto svaki partner na kraju vrišteći pobjegne od vas? Horoskop ima odgovor na to pitanje!

Svaki horoskopski znak ima crtu ličnsoti kojom odbija ljude od sebe. Evo šta je to što vam stalno upropaštava sve ljubavne veze.

OVAN

Veze vam ne uspijevaju jer mrzite kada stvari poprime rutinski tok. Očekujete od veze da uvijek bude puna uzbuđenja, a kada stvari počnu da ulaze u miran tok, vi ne možete da se primirite jer od svakog dana očekujete neku veliku avanturu. Kada naučite da uživate u sitnicama koje se dešavaju u svakom danu, onda ćete naučiti i da održavate vezu, prenosi “Ženski“.

BIK

Veze vam se stalno raspadaju jer nikoga zapravo ne puštate da vam se približi. Plašite se da partneru pokažete ko ste zapravo jer strahujete da će pobjeći kada vidi vaše pravo lice. Shvatite da su i vaše mane dio vas, i onaj ko vas voli voljeće vas sa svim vašim osobinama.

BLIZANCI

Veze vam se raspadaju jer se stalno pitate šta se još nudi. Želite da istražite sve opcije, i zbog toga nikad niste u pravoj vezi. Naučite da se prepustite i da se ne pitate da li postoji nešto bolje.

RAK

Veze vam ne traju jer vam je stalo da se partner savršeno slaže sa baš svima u vašoj okolini. Morate da shvatite da vaš partner ne mora i ne treba da gaji duboku ljubav kakvu vi gajite prema članovima svoje porodice i prijateljima. Zadovoljite se time da se uvažavaju i lijepo se slažu.

LAV

Kako ste najveći egocentrik horoskopa, sve vaše veze propadnu jer sve mora da se vrti oko vas, u tolikoj mjeri da partner kraj vas počne da se osjeća nevidljivim. Prepustite svjetla reflektora i partneru ponekad, vidjećete da će vam iduća veza biti mnogo prijatnija.

DJEVICA

Svaku svoju vezu sabotirate vi sami, govoreći sebi da ne zaslužujete osobu pored vas ili da uopšte ne zaslužujete vezu, i to se vidi kroz vaše akcije. Ako sami ne vjerujete da zaslužujete ljubav, kako onda očekujete da je dobijete?

VAGA

Veze vam nikad ne traju jer vam nije bitno sa kim ste u vezi, važno vam je samo da ste u vezi i da niste sami, pa pristajete i na neprihvatljivo.

ŠKORPIJA

Vi nikada ne vjerujete partnerima da vas istinski vole. Teško vam je da povjerujete bilo kome, i zbog toga ste naporni u vezi.

STRIJELAC

Neuhvatljivi ste i ne drži vas mjesto, i zbog toga vam na kraju svaka veza propadne. Između ozbiljne veze i zabave može da stoji znak jednakosti, kada to shvatite, ostvarićete i dublju vezu.

JARAC

Veze vam ne traju jer su vam bukvalno posljednje na listi prioriteta. Lijepo je to što ne zapostavljate druge dijelove života, ali ne možete da očekujete da veza ide kao podmazana sama od sebe. Potrebno je da uložite malo truda.

VODOLIJA

Veze vam ne traju jer ne iskazujete svoje emocije strahujući od toga kako će ih partner prihvatiti. Nijedna veza vam neće potrajati dok ne naučite da komunicirate i govorite ono što vam je na umu.

RIBE

Veze vam ne traju jer dozvoljavate ljudima da vas iskorištavaju. Radite sve za partnera i ne očekujete ništa zauzvrat, što jeste lijepa osobina, ali zbog nje uglavnom ostanete iskorišteni. Naučite da nađete balans.

Komentari

komentara