Magazin

Grickanje guze, palacanje jezikom, bahanalisanje na sceni – Top pet momenata Seke Aleksić (FOTO)

Napisao admin

Prošle godine mnogima je "bola" oči. Pokazala nam je mnogo toga, vidjeli smo je na sceni, ali i van nje. Podjelila je i najintimnije momente iz života sa suprugom, ali je pokazala i šta joj je "boljka"! Vidjeli smo je i u bikiniju! Prisjetite se "top 5 momenata" Seke Aleksić.


Seka Aleksić (foto: cure.ba)

Seka Aleksić je godine koja je iza nas bila vrijedna, što zbog nastupa, što zbog napornih treninga, kojima je dovela liniju do perfekcije. Vidjeli smo je u kupaćem kostimu, preplanulu i zgodnu. 

img

Pored kombinezona koje je forsirala na sceni, Seka je na nastupima bila i u elegantnim haljinama, poput ove prelijepe crne. Vratila se i svom prepoznatljivom imidžu odnosno tamnoj boji kose. Pored svega toga, pjevačica je podijelila i svoju “boljku”, odnosno slabost prema obući. Svaka dama bi joj pozavidjela na količini cipela, čizmica i patika. 

img

Na nastupuma je bilo “vrelo”. Davala je sebe publici, pjesmom, energijom i seksi stajlinzima. A da nema samo fatalan uticaj na muškarce, pokazuje i ova fotografija. Raspomamljene žene iz publike nisu znale šta će sa sobom, pele su se na scenu, zadizale haljine. Uostalom uvjerite se. 

img 

Seka je umjela i da isprovocira. Pored dekoltea i kratkih haljinica, “palacanje” jezikom je takođe jedan od najupečatljivijih momenata iz 2012. godine. 

img 

Djelila je na društvenim mrežama i najintimnije momente iz svog bračnog života. Veljko se ne odvaja od nje i prati je svuda po svijetu, a kada su kući znaju i te kako da se opuste. Njenoj guzi je teško odoljeti, ali samo Veljko ima pravo da je “gricne”. 

img 

SMEDIA.RS

Komentari

komentara