Magazin

OVO JE PRVA ŽENA NATINOG DEČKA: PRIJATELJ OTKRIVA SVE DETALJE NJIHOVOG BRAKA I EVO ŠTA KAŽE O BEKVALČEVOJ!

Napisao H. H.

Prije veze s pop pjevačicom biznismen Luka Lazukić bio u braku sa Aleksandrom, dizajnerkom enterijera, s kojom ima petogodišnju kćerku Iru.

Luka Lazukić (35), novi dečko Nataše Bekvalac (36), iza sebe ima jedan brak i kćerkicu, i to sa ženom dijametralno suprotnom od pop pjevačice, toliko da se njegovi prijatelji čude vezi s Bekvalčevom!

– Luka je oduvijek bio probirač. Ta koja se njemu dopadne mora da bude vrh vrhova u svemu: izgledom, stilom, manirima, da bude obrazovana i uspješna, prava dama. Takva je bila njegova bivša supruga Aleksandra – kaže Lazukićev prijatelj iz vremena dok je bio oženjen.

Aleksandra Lazukić je, kao i Nata, iz Novog Sada. Završila je master na Akademiji za dizajn u Firenci i preko 10 godina bavi se unutrašnjim enterijerom. Bavila se i modelingom.

– Manja, kako Aleksandru svi zovu, s Lukom ima petogodišnju kćerkicu Iru. Njih dvije i dalje žive u Novom Sadu i, koliko znam, Luka redovno viđa malu. Ljudski su se rastali, a razvod je njena odluka – priča naš izvor i dodaje da je vijest o vezi Nataše Bekvalac i njegovog dojučerašnjeg komšije šokirala sve!

– Da mi je neko rekao kako će Luka jednog dana biti dio estrade, povezan s nekom pjevačicom, kladio bih se u milion dolara da je to nemoguće! Naravno, kad se čovjek zaljubi, zaboravi na sve, ali tvrdim da Nataša ni po čemu nije njegov tip žene. Naprotiv! Ona je samo blijeda Manjina kopija – zaključuje sagovornik i otkriva da je i firmu nazvao po bivšoj ženi.

– „Manja L“ je ime njegove firme, što označava Aleksandrin nadimak Manja i prvo slovo njenog prezimena Lazukić, koje nije mijenjala ni nakon razvoda, piše “Pulsonline“.

Komentari

komentara