Trudnoća i majčinstvo

PJEVAČICA POKAZALA KROZ ŠTO JE SVE PROŠLA ZBOG SINA – Vrijedilo je, kaže, svake muke, obožavatelji joj pišu: “Ovo samo majčino srce izdrži

Napisao H. H.

Nijedna bol ne može se usporediti s onom zbog gubitka djeteta, to najbolje zna Pamela Ramljak, koja je prije dvije i pol godine imala spontani pobačaj.

Pjevačica se dugo oporavljala, fizički i psihički, a kako nikada više ne bi morala prolaziti kroz slično traumatično iskustvo, odlučila je testirati se na trombofiliju, prenosi “Jutarnji“.

Nalaz je bio pozitivan – ispostavilo se da Pamela nosi gen koji uzrokuje zgrušavanje krvi zbog čega joj je prijetio i drugi pobačaj. Zbog svega toga, muzičarka se podvrgnula metodi zadržavanja ploda.

Ramljak si je, u drugoj trudnoći na dnevnoj bazi i još mjesec dana poslije rođenja sina Antuna, morala davati injekcije heparina kako bi joj se razrijedila krv.

Pjevačica i ponosna majka zdravog jednoipolmjesečnog dječačića ovih dana napokon je završila s terapijom, a na Instagramu je objavila fotografiju koja govori više od hiljadu riječi – snimila je sve svoje iskorištene šprice i poslagala ih u obliku srca, unutar kojega je stavila sinove plave papučice.

Fotografija, koja zorno prikazuje Pamelinu ljubav i požrtvovnost, neke je isprva uplašila, ali kad su shvatili o čemu je riječ, svi su joj od srca čestitali.

– Herojski čin! Vrijedilo je svake muke. Zato sada imaš najveće blago kraj sebe. Fotka prikazuje snagu, ponos, hrabrost i upornost jedne žene – bravo! To samo majčino srce izdrži. Kapa do poda, a Antunu pusa – samo su neki od komentara obožavateljica.

Neke buduće majke s istom dijagnozom pjevačici su napisale da im je velika inspiracija i da će, čitajući o njezinu iskustvu, lakše prebroditi vlastitu terapiju.

Komentari

komentara