Moda

Očajna Nina Morić – "Vlastiti me narod prezire"

Napisao admin

Ogorčena na medije koji su, kako kaže, zaslužni za to što je vlastiti narod prezire, očajna Nina Morić obračunala se putem društvene mreže.


Nina Morić (Foto: Cure.ba)

Nakon što su se mediji raspisali o privatnim problemima Nine Morić, tačnije o raskidu veze sa bogatim svjetskim biznismenom, manekenku je sve što toliko iznerviralo da se s njima odlučila obračunati na Facebooku:

‘Hrvatski mediji su izopačeni! Domovino kada se*eš po meni budi iskrena! Ništa me u životu ne boli koliko laž! Zahvaljujući vama dragi i jadni gutači slova vlastiti me narod prezire! ‘Ovo je prvo ljeto da se Nina Morić nije hvalila fotografijama na kojima je polugola ležala na egzotičnim plazama.’ Nina Morić se sa istima nikada nije ni hvalila! Vi ste oduvijek bili ti koji ste na koljenima puzali sa smrdljivih 10.000 eura moleći za iste! Zanima me šta ste sa odbijenim novcem učinili? Možda ga poklonili deci bez roditelja? Ma da… Sramota, prenosi Tportal.

Sa italijanskim trgovcem nekretninama, Pasqualeom Granatom, Nina je bila godinu dana u vezi, a iako se šuškalo da je par zaručen te da planiraju svadbu, italijanski mediji prenijeli su kako je Nina opet sama.

cure.ba

Komentari

komentara