Moda

Jarke i neobične boje – Kako da pravilno izaberete sandale (FOTO)

Napisao admin

Napokon je temperatura dovoljno visoka da možemo da hodamo bosih nogu, bez čarapa i glomaznih cipela i čizmi. Došlo je vrijeme za sandale i papuče! Ovog ljeta hit su sandale jarkih boja i neobičnih modela. Ipak, vaš izbor treba da zavisi i od oblika vaših nogu, kao i od ličnog ukusa.


Sandale, ravne ili na štiklu (Foto: 24sata.rs)

Sandale sa niskim potpticama i tankim kaišićima idealne su za uske članke, dok se damama sa jačim listovima preporučuju poluotvorene sandale sa visokom štiklom, jer one vizuelno izdužuju nogu. Uz ovaj tip noge odlično idu i sandale sa manjom platformom.

Ako ste sportski tip i imate izvajane noge sa izraženijom muskulaturom, idealna ljetnja obuća za vas su nanule. One će istaći atletski oblik vaših listova, a istovremeno će i vizuelno produžiti vaše noge.

Za duge noge dobar izbor su i gladijatorke, a ako imate previše mršave noge, bilo bi dobro da se pri izboru obuće odlučite za svjetlije modele sa platformom, jer će ona vašoj nozi dati dodatni volumen. Kaiščići bi takođe trebalo da budu tanji.

Međutim, ako imate deblje noge i članke izbjegavajte sandale sa kaiščićima preko članaka jer one vizuelno skraćuju nogu. Birajte obuću koja otkriva što više kože.


Šta sandale govore o vama

Ravne sa kaišićem
Ravne sandale s kaišićem oko zgloba govore da ste djevojka kojoj je najbitnija udobnost. Želite čvrsto da se zadržite na zemlji.

Niska štikla
Sandale s niskom ili srednjom štiklom govore da ste više rob stila, nego seksepila, ali i da niste spremni da žrtvujete udobnost zbog trendova.

Šarene sa platformom
Šarene sandale s platformom govore da ste vedrog duha, volite druženje i modu, ali i da budete originalni.

Ravne i elegantne
Ravne i elegantne sandale nose odgovorne osobe, koje vole da njihov raspored, način života, društvo i garderoba budu sa stilom.

Platforme sa kaišićem
Platforme s kaišićem na člancima poručuju da ćete se usuditi da prvi isprobate “novu modu” i važite za osobu koja postavlja trendove u društvu.

Šarene visokih štikli
Ovakve cipele ponijeće dame koje vole avanture, ali i eksperimentisanja sa modnim trendovima. Osvajaće pažnju gdje god da se pojave.

24sata.rs

Komentari

komentara