Moda

Astrolog Kiran Rai – Modni savjet za svaki horoskopski znak

Napisao admin

Svaki početak godine donosi i neke nove odluke. Mnogi će se upitati zašto se oblače tako kako se oblače? Kako da promjenim stil oblačenja u 2013. godini? I da li da mijenjam bilo šta? Odogovor na ovo pitanje pokušao je da da astrolog Kiran Rai koji nudi savjete kako da se oblačimo u skladu sa horoskopskim znakom.


Moda (Foto: Cure.ba)

OVAN
Karakterne crte: optimista, nezavisan, darežljiv
Srećna boja: crvena
Ovnovi pomalo vole da zapovjedaju. U slučaju mode, to je u redu. Znate šta vam odgovara, i ne biste ni za živu glavu obukli nešto što vam ne stoji dobro. Košulje su vam omiljene, a volite da ih nosite uz pantalone.

BIK
Karakterne crte: pouzdan, odan, strpljiv
Srećna boja: smaragdno zelena
Vi ste topli, saosjećajni, ljubazni (sve dok vas ne zamole da uradite nešto što ne želite!). Držite se udobnih bezvremenih komada garderobe. Dobro vam stoje ešarpe, marame, koje mogu privući pogled nekog posebnog, budući da je Bik sušta senzualnost i privlačan je za suprotan pol.

BLIZANCI
Karakterne crte: pametan, dovitljiv, prilagodljiv
Srećna boja: žuta
Ponekad se čini kao da imate podvojenu ličnost. Zapravo, suviše ste radoznali da bi vas držao samo jedan pravac. Raznovrstan stil je ključ samoizražavanja Blizanaca, ali to nikako ne znači pretrpanost stilovima. Za naredni period najvažniji dio garderobe trebalo bi da bude savršena kožna jakna ili kožna torba u stilu đačke tašne.

RAK
Karakterne crte: brižan, odgovoran, zaštitnik
Srećna boja: bijela
Žena-rak ima duboka osjećanja i sve upija, tako da nije čudo da se veže i za odjeću koju nosi. Rakovi vole udobnost, i preziru neurednost. Volite eleganciju, od koje ste načinili svoju modnu misiju.

LAV
Karakterne crte: povjerljiv, ambiciozan, zabavan
Srećna boja: zlatna
Prava ste divljakuša! Lavovi su prirodni vladari poznati po svojoj otvorenoj prirodi, smjelosti i prirodi sklonoj flertovanju. Kad Lav uđe u sobu, osjeti se neka energija i to ne bez razloga – ne samo što ste magnetski privlačni, već volite i garderobu koja upada u oči. Ove godine probajte da nosite turban ili neki drugi neočekivani asesoar.

DJEVICA
Karakterne crte: analitična, spremna da pomogne, oslonac
Srećna boja: plava
Djevice vole klasiku i klasične komade koji se mogu spajati. Kad Djevica ne analizira svoj život, vidjećete je kako šarmira slučajne poznanike svojim otvorenim smijehom i širokim osmijehom – koji je njeno najjače pomoćno sredstvo.

VAGA
Karakterne crte: šarmantna, diplomata, ljupka
Srećna boja: pastelno zelena
Vage vole lijepe stvari, uključujući i odjeću. Najnoviji trendovi izgledaju tako prirodno na Vagama, zato se nemojte plašiti da kupite, ili da se inspirišete garderobom koju vidite na njima.

ŠKORPIJA
Karakterne crte: strastvena, dinamična, pronicljiva
Srećna boja: ljubičasta
Kad je riječ o najsenzualnijem znaku Zodijaka onda je to svakako Škorpija, koju većina smatra neodoljivom. U vama čuči pin-ap djevojka, i zato slobodno nosite izazovni donji veš, kao i pantalone sa visokim strukom. Izbor odjeće kod Škorpija često pokazuje njihova unutrašnja osjećanja.

STRIJELAC
Karakterne crte: nezavisan, intelektualan, odlučan
Srećna boja: tirkizna
Zbog svog otvorenog uma Strijelčevi su omiljeni u društvu, i svi ih rado prihvataju. Povjerljive, pametne i radoznale, žene Strijelčevi su među najdinamičnijima u horoskopu. Svježe, opuštene, zainteresovane za sve što ih okružuje, obožavaju modu. Osjećaju se udobno u sportskoj odjeći – u blijedom džinsu i širokim majicama.

JARAC
Karakterne crte: šaljivdžija, rezervisana, disciplinovana
Srećna boja: boja kože
Strijelčevi su možda znak koji najviše radi. Dok pokušavate da na vrijeme završite sve dnevne obaveze, potreban vam je modni izgled koji ide ispred svog vremena a koji će naoko izgledati kao da u njega niste uložili mnogo truda. Kada ne vladaju svijetom uz pomoć štoperice, Strijelčevi rade na kombinovanju odjeće.

VODOLIJA
Karakterne crte: dovitljiva, pametna, humana
Srećna boja: nebo plava
Vodolije igraju po nekom svom unutrašnjem ritmu, i često ih zovu “djecom cvijeća”. U skladu sa tim vole i da se oblače – dugačke hipi-suknje, neobične i ekscentične modele.


RIBE

Karakterne crte: saosjećajne, intuitivne, kosmopolite
Srećna boja: morsko zelena
Zabavne, otvorenog duha, saosjećajne, sanjalice. Ribe vole unikate, umjetnički urađene asesoare koji idu uz romantične večere i noćne izlaske.

cure.ba

Komentari

komentara