Moda

7 stvari koje samopouzdane žene često nose

Napisao A. K.

Sitnice su te koje čine život prekrasnim i vrednim življenja. U svakodnevnom životu, međutim, to često zaboravimo. Mi kažemo tome STOP! Otkrivamo koje su to stvari koja bi si svaka žena trebala priuštiti

1. Osmeh

Ništa te ne čini lepšom od osmeha! Ko se često smeje, ne deluje samo simpatično drugim ljudima, nego čak i istraživanja potvrđuju da je smeh dobar za zdravlje. Na primer, smejanje podstiče bolju cirkulaciju krvi i dopremu kiseonika u telu te bržu regeneraciju tela, a usporava proizvodnju hormona stresa – adrenalina i kortizola. Inače, što se duže i češće smeješ, to su efekti intenzivniji!

2. Crveni ruž

Ekstravagantan, zavodljiv, glamurozan – s crvenim ružem ne možeš nikada pogrešiti. Sudeći prema istraživanjima, crveni te ruž čini atraktivnijom i privlačnijom, te su takođe istraživači ocenili da se našminkane žene čine zdravijima, društvenijima i inteligentnijima. Stoga, ako ponekad osetiš da ti nedostaje samopouzdanja, uvek ga možeš instant podići uz crveni ruž!

3. Statement nakit

Naravno, volimo filigransko prstenje, nežne minimalističke narukvice i malene lančiće, no s upečatljivijim i masivnijim nakitom nikad ne možeš pogrešiti. Bilo narukvica, prsten, lančić ili naušnice: statement nakit je oku upadljiv te podiže i najdosadniju odevnu kombinaciju.

4. Seksi donje rublje

Obuci svoje najdraže čipkaste gaćice i uz to odgovarajući grudnjak. Ili još bolje, svoj prekrasni body. Jer ko se oseća seksi, tako i zrači!

5. Nova frizura

Kada si se posljednji put usudila na drastičnu promenu frizure?! Osveži svoj izgled s nekom drugačijom frizurom ili drugom bojom. Nova frizura može označiti početak jedne nove faze u tvom životu, tako da: odvaži se!

6. Udobne tenisice

Volimo visoke pete – ali ponekad više volimo udobnost svojih tenisica. Trendi žene kombinuju tenisice uz haljine i suknje te pri tome izgledaju odlično! Plus: noge uopšte ne bole!

7. Divlji valovi

Već godinama peglamo svoje kovrdže – kada uopšte ne bismo ni trebale! Gnječi kosu dok je sušiš i tako ćeš dobiti prirodne valove koji su sada tako u trendu. Izgledaćeš fantastično, a  valovi će ti takođe uneti dašak ženstvene i senzualne harizme.

miss7.24sata.hr

Komentari

komentara