Moda

Zlatni Globusi – Pismo torbe s crvenog tpiha (FOTO)

Napisao admin

Kakve torbe su dominirale na "Zlatnim Globusima"?


torba (photo: gettyimages)

Haljine sa “Zlatnih Globusa” koji su održani početkom tjedna izazvale su različite reakcije modnih kritičara. Svatko je istaknuo nekoliko svojih favorita, no činjenica je da se na crvenom tepihu nije pojavila ni jedna trendseterica koja nas je ostavila bez daha. Nakon što smo rezimirali najljepše haljine i cjelokupne stylinge red je došao na torbe kojima su brojne dame podigle i upotpunile svoje večernje toalete.

Georgia King i Hayden Panettiere odlučile su se za sličan dizajn modne kuće Kotur. Georgia je izabrala boju fuksije, a lijepa Hayden nešto nježniju ružičastu clutch torbicu. Jennifer Lawrence i Emily Blunt su uz svoje elegantne haljine nosile Salvatore Ferragamo modele u srebrnoj i zlatnoj boji, a Kathryn Bigelow izabrala je primjetan model modne kuće Prada.

Jessica Alba odlučila se za ekstravagantnu torbicu narančaste boje s potpisom Rogera Viviera, Alyssa Milano za genijalnu clutch torbu sa zlatnim tigrom brenda Thale Blanc, otkačena Helena Bonham Carter nosila je Lulu Guinness torbicu u obliku crvenih usana, a slatka Nicole Richie promovirala je vlastiti dizajn – pismo torbu House of Harlow 1960.

cure.ba

Komentari

komentara