Moda

Melania Trump zgrozila Amerikance: Obukla jaknu od čije će vam se cijene zavrtjeti u glavi

Napisao H. H.

Prva dama Amerike Melania Trump sa suprugom Donaldom bila je u posjeti Siciliji, gdje se pojavila u atraktivnoj cvjetnoj jakni brenda Dolce & Gabbana.

No, nakon što je CNN objavio kolika je cijena jakne koju nosi supruga američkog predsjednika, mnogima se zavrtjelo u glavi.

Naime, dizajnersku jaknu Melania je platila nevjerovatnih 51.500 dolara, a društvene mreže su odmah preplavili komentari na račun “skromnosti” Prve dame.

“To je odvratno, ona je odvratna”; “Dok toliko Amerikanaca gubi zdravstveno osiguranje i nema šta jesti…”; “To je više nego što većina Amerikanaca zaradi u jednoj godini! Odvratno! – neki su od komentara objavljenih na internetu.

S druge strane, dizajner Stefano Gabbana se na svom Instagram profilu pohvalio Melanijinim modnim izborom, a skupocjena jakna, vjerovali ili ne, potpuno je rasprodana samo dan nakon što se Melania pokazala u njoj!

Inače, supruga Donalda Trumpa odana je brendu Dolce & Gabbana i često nosi njihove kombinacije. U jednoj od njih pozirala je i za službeni portret u Bijeloj kući.


Izvor: Faktor

Komentari

komentara