Ljubav i veze

NEMOJTE JOJ OVO REĆI, BAR NE ODMAH – Zadržite nešto za sebe

Napisao admin

Broj prethodnih seksualnih partnerica povući će velik niz pitanja, a vjerujemo kako vam nikako nije do oživljavanja prošlosti kojom se vjerojatno ne ponosite. U slučaju da ste zadržali neke od stvari koje vam je poklonila bivša djevojka, zadržite to za sebe.


Par (Foto: Cure.ba)

Vrlo vjerojatno ste se o velikom broju stvari hvalili pred svojim prijateljima, međutim novoj djevojci to nemojte prenositi. Ponekad je neke stvari najbolje prešutiti i jednostavno krenuti dalje bez osvrtanja.

Visina plate

Neki muškarci jednostavno ne žele da se zna njihova mjesečna primanja i ako jednostavno ne želite tu informaciju dijeliti, ni nemojte. Isto tako ne morate polagati račune o tome koliko trošite na izlaske, mobitel, garderobu…  Kada se odlučite na zajednički život također neke detalje ostavite za sebe što se tiče financija. Vjerujte ni vi nećete nikada saznati koliko je potrošila u shoppingu.

Odnose s porodicom

Kada imate dobar posao i djevojku osjećate da ste postigli velik dio onog što ste planirali, ali to ne znači da trebate isključivat svoju obitelj. Ne moraju vam pomagati financijski, ali neki životni savjeti uvijek su dobrodošli. Naravno, vaša djevojka ne mora biti uključena u takve rasprave. Također ne mora znati za vaše porodične tajne.

Slabosti i strahove

Ne otkrivajte previše strahova, jer to može biti pogubna kombinacija. Možete li zamisliti njezinu reakciju kada čuje da se bojite mraka i zubara. Pred djevojkom uvijek morate biti hrabar i jak muškarac pa makar to morali i odglumiti. Žene kraj sebe žele imati muškarca na kojeg se uvijek mogu osloniti.

Tajne vaših prijatelja

Neki parovi uživaju u tračanju svojih prijatelja i njihovih veza, no često se pokazalo da to baš i nije pametno. Ako vaš najbolji prijatelj vara svoju djevojku, vaša će nakon nekog vremena posumnjati u vas.

Sigurno ne želite da vam svaki dan visi nad vratom, postavlja dosadna pitanja ili provjerava vaše pozive i sms poruke na mobitelu. Kako bi izbjegli takve situacije, život zajedničkih prijatelja nemojte komentarisati.

cure.ba

Komentari

komentara