Ljubav i veze

Obratite pažnju na ove signale – Hoće li me prevariti?!

Napisao admin

Prema istraživanjima američkih naučnika, između 50 i 60 posto muškaraca će (prije ili kasnije) prevariti partnericu. Obratite pažnju na neke signale koji mogu otkriti njegov podli prevarantski plan.


Prevara (Foto: cure.ba)

Traži novo društvo

Ako je vaš dragi počeo izlaziti na nova mjesta, upoznavati druge žene, potajno šalje SMS-ove (jer je prikupio brojeve telefona novih poznanica), stalno se licka i dotjeruje, počinje šarmirati sve u društvu koristeći stare uletje i fore, velika je vjerovatnost da je u potrazi za novom avanturom. Nažalost, takođe je velika vjerovatnost da će uspjeti u svom naumu jer muškarci u vezi su samopouzdaniji i odvažniji.

Kratki domaći gušti

Ako se vaše vođenje ljubavi počelo svoditi na brzo unutra-van i gotovo, a on je sve češće u sitne noćne sate pred računarom (najvjerovatnije gleda porniće), to je očit znak da ga više ne uzbuđujete dovoljno pa traži osvježenje.

Postaje liberalniji

Iako je stalno govorio kako je prevara velik grijeh te nešto nedopustivo, odjednom počinje baljezgati kako to i nije baš tako strašno. Ako njegove (inače čvrste) moralne stege iznenadno postanu labave, vjerovatno vas “priprema” na činjenicu da bi do prevare moglo zaista i doći.

Ne zove vas na druženja

Ako vas ne zove na druženja s ekipom s faksa ili posla, vjerovatno je prećutao da je u vezi – to je i više nego dovoljno da se uključi zvono za uzbunu!

Ima nekoliko “najboljih prijateljica”

S njima može razgovarati o svemu, služi im kao rame za plakanje i često s njima odlazi na jutarnje kafice? Budite oprezni – možda samo čeka priliku da mu se neka od frendica malo više “povjeri”, piše Cosmopolitan.

Počinje tražiti više slobode

Ako vam odjednom počne kvocati kako nema svoju slobodu, da ga sputavate te mu treba više slobodnog vremena za sebe, moguće je da, osim sebe, želi u to slobodno vrijeme uključiti neku drugu ženu. Naravno, uvijek će smisliti dobar alibi – mali fudbal s prijateljima, kartanje, igranje videoigrica ili neki drugi “neženski” oblik druženja. Budite oprezni!

cure.ba

Komentari

komentara