Ljubav i veze

Brangelina rat: Brad Pitt je zatražio zajedničko starateljstvo nad djecom

Napisao H. H.

Brad Pitt u petak je predao dokumente američkom sudu kojima želi da poništiti presudu koja je Angelinu Jolie odredila kao staratelja njihovo šestero djece, od kojih troje usvojenih

Pitt je u dokumentu naveo nepremostive razlike i da se 15. septembra službeno razišao od Angeline”, kaže glumčev advokat i dodaje kako je taj datum dan nakon Pittove velike svađe s usvojenim sinom, petnaestogodišnjim Maddoxom.

Istovremeno, izvor blizak glumici tvrdi da je Angelina spremna da se bori protiv Brada kada je u pitanju njegov zahtjev za zajedničko starateljstvo. Jolie, navodno, insistira da ona bude jedini staratelj sve dok on “ne sredi sva svoja s**nja”.

Foto: Guliver/Getty
Foto: Guliver/Getty

Isto tako, posjete bi trebalo da budu biti pod nadzorom svaki put kada se stvori “potencijalno rizična i konfliktna situacija”, a glumac bi djecu mogao da viđa isključivo u “sigurnoj okolini koja bi bila pod nadzorom”.

Angelina Jolie dobila je privremeno starateljstvo nad njihovih šestoro djece. Ali Pax (12) i Shiloh (10) žele da žive s ocem u Los Angelesu i mole Angelinu da im to dopusti.

Podsjetimo, Jolie je podnijela zahtjev za razvod 20. septembra, a Pitt djecu može da viđati samo u prisustvu terapeuta. Glumac, kako pišu mediji, zbog svega pati.

Komentari

komentara