Ljubav i veze

Pokušajte pomoći sebi i njoj – Djevojka ti zvoca? Stiže pomoć!

Napisao admin

Zvocanje je nešto kao univerzalna osobina ili pak žensko sredstvo da izbrusi muškarca po svom ukusu.


Ilustracija (Foto :Cure.ba)

Mada se čini da čovječanstvo tek treba da otkrije efikasan lijek za ovu pošast, u stvari nije tako. Evo nekoliko odgovarajućih savjeta:

Igrajte u odbrani – Umjesto da odmah krenete u kontra napad reagujući ljutito, skoro pa uvijek pomaže da zadržite mir i staloženost. Pokušajte da budete defanzivni i riješite problem.

Poradite na navikama – Postoje neke uporne i krajnje odbojne navike muškaraca koje kao da prizivaju žensko zvocanje. Ostavljanje svoje obuće tamo gdje treba, ne bacanje vlažnog peškira na pod kupatila ili kreveta, osnove kupatilskog bontona su neke od stvari koje možete da uradite u cilju da se spasite.

Preispitajte se – Može vam pomoći da zastanete i razmislite šta je ono što zapravo muči vašu ženu. Možda postoji nešto što vi radite, a izaziva tu nelagodnost kod vaše partnerke. Pokušavajući da bolje razumijete prioritete i brige vaše bolje polovine ne samo da će vam pomoći da je sprečite u navici zvocanja, već će i otvoriti put za zdraviji odnos.

Pozitivna komunikacija – Zvocanje je samo negativan način ženskog izražavanja. Upravo se i dešava kada žena ne pronađe put da se izrazi na pozitivan i konstruktivan način. Preuzmite inicijativu, radi unapređenja komunikacije između vas i vaše partnerke. Sačekajte priliku kada je vaša partnerka u neutralnom stanju i pokušajte da započnete raspravu sa ciljem da saznate probleme koji su u pitanju.

Kompromisi – Naravno, ako sve drugo propadne nemate drugog izbora osim da je poslušate. To ne znači da se u potpunosti podredite volji svoje žene, već da napravite neke kompromise kako bi je umirili.

cure.ba

Komentari

komentara