Ljubav i veze

Samo za odrasle – Kako da zajedno stignete do orgazma

Napisao admin

Prepustite se, dovoljno je samo da ste na istoj talasnoj dužini, a sve ostalo je moguće uz samo malo vježbe. Uz ovih nekoliko savjeta bi trebalo da razvijete vaše seksualne vještine te da zajedničkim snagama i istovremeno stignete do vrhunca.


sex (foto:cure.ba)

JAČAJTE VAGINALNE MIŠIĆE

Bilo da uvijek stignete do velikog orgazma  ili vam se to desi tek nakon više puta, ključ kontrolisanja vrhunca je u vašim vaginalnim mišićima. Srećom, ova vježba ne podrazumijeva odlazak u teretanu, možete je raditi dok sjedite za kompjuterom ili čekate barmena da vam servira piće. Jednostavno 10 puta stegnite i opustite vaginalne mišiće, svaki stisak zadržavajući 5 sekundi.

NEKA I ON VJEŽBA

Ubijedite svog momka da takođe radi vežbe pubičnih mišića, jer ćete na taj način oboje biti u mogućnosti da upravljate mišićima i usporite kad god postoji potreba za tim.

NE ZABORAVITE PREDIGRU

Prije nego uopšte pomislite da uskladite orgazme, potrudite se da ste oboje na istoj talasnoj dužini. Ako on želi na brzaka, a vi razmišljate o poslu, tako ćete i kasnije ostati potpuno neusklađeni. Prije seksa, jako je važno da oboje odvojite vreme za romansu i predigru.

SPORO DIŠITE

Paula Hal, seksualni terapeut, predlaže da kontrolišete disanje kako biste stigli do sinhronizovanog orgazma – Duboko udahnite pri svakom sporom pokretu. Ako disanje postane harmonično, i vaša tijela će.

PROMIJENITE POZU

Prije samog orgazma jako je bitno promijeniti pozu. Kada osjetite da ste blizu namjestite se u doggy poziciju tako da on može da stimuliše vaš klitoris. Slobodno dodajte i vibrator u priču – stimulacija klitorisa + penetracija znači najbrža traka do orgazma. Ako ne može da isprati vaš tempo, pustite ga da diktira brzinu i tempo neko vrijeme. Ali ako je on blizu vrhunca a vi ne, neka se brzo iskontroliše i fokusira svoju pažnju na vas.

KOMUNICIRAJTE BROJKAMA

Vuča čaršafa i bacanje jastuka su dovoljan znak da ste blizu orgazma, ali Paula kaže da je komuniciranje brojkama na skali od 1 do 10 odličan način za dostizanje zajedničkog – Neka 10 bude momenat kada doživljavate orgazam. Upitajte jedno drugo gdje se trenutno nalazite, a zatim se potrudite da stignete na isti nivo. Takođe, ključ leži u kontroli publičnih mišića.

PREPUSTITE SE

Kada oboje vrisnete 10! udahnite duboko i pustite da vas osećaj polako preuzima. Možda je teško odoljeti kada se orgazam javi u više navrata, ali krajnji rezultat će sigurno biti vrijedan toga.

NEMOJTE DA SE OPTEREĆUJETE

Ključ za postizanje dobrog orgazma je opuštenost. Što se opuštenije osjećate, više ćete uživati u vožnji – bukvalno. Ne preskačite preidgru, zapamtite da želite seks koji traje.

USPORITE GA

Ukoliko on pretjerano žuri zamolite ga da uspori jer tako nikada nećete stići do zajedničkog orgazma. Neka kombinuje brzo i sporo, dok se igra sa vašim klitorisom. Na taj način, garantujete sebi ostanak u igri plus će on biti veoma srećan što može da vas zadovolji, savetuje Cosmopolitan.

cure.ba

Komentari

komentara