Ljubav i veze

Otkrijte razliku – Pet stvari koje će vam reći je li on zaista pravi muškarac za vas

Napisao admin

Je li ovo prava ljubav ili samo usputna romansa, zapitat će se mnogi kad prođe razdoblje zaljubljenosti. Johanna Lyman za vas je sastavila pet načina kako možete otkriti razliku.


Ljubavni par (Foto: Cure.ba)

1. Jeste li zaista svoji dok ste s njim? Razumije li on (ili se barem nasmije) vašu opsesiju torbama ili cipelama? Zna li stvarno koliko pijete, pušite, šopingirate? Ponašate li se isto kad ste s njim i kad ste s drugim prijateljima?

2. Je li on svoj dok je s vama? Znate li sve njegove fetiše? Znate li koliko sati on provede igrajući videoigre i jeste li zadovoljni time? Jedan od načina kako biste ocijenili koliko je on vjerodostojan jest provjeriti vide li ga vaši prijatelji na isti način. Oni ga nikad neće poznavati toliko intimno kao i vi, ali bi općenito trebali steći isti dojam. Također, provjerite ponaša li se on isto kad ste sami zajedno kao što se ponaša i u društvu svojih prijatelja?

3. Imate li povjerenja u njega? Ne samo što se tiče monogamije nego u odavanju svojih tajni, želja i ambicija? Lyman vjeruje da je do povjerenja teže doći nego do izražavanja ljubavi. Povjerenje je barometar dugovječnosti u odnosima.

4. Svađate li se? Izvlači li on ili vi stare boljke ili se svađate oko sadašnjih problema? Možete li se ne složiti oko nečega a da ne napadate jedno drugo? Nosite li se normalno s neslaganjem? Ili odmah nakon svađe pokušavate zagladiti stvar? Parovi u zdravim odnosim naučili su boriti se – produktivno.

5. Ako se ne seksate, koliko vam se on još uvijek sviđa? Vjerovali ili ne, nećete uvijek privlačiti svog partnera. No, ako vam se sviđa sve ono što on radi i izvan spavaće sobe, plamen se možda ponovo upali.

cure.ba

Komentari

komentara