Ljubav i veze

Muška posla – Šta muškarci ne vole vidjeti na nama, zimi!

Napisao admin

Većina muškaraca za sebe kaže kako ne primjećuje što njihova bolja polovica ima na sebi, ali to nije ni blizu istini.


Ljubavni par (Foto: Arhiva)

Možda to neće komentirati, ali definitivno imaju mišljenje o našem outfitu. Vjerujemo kako je lista još uvijek nepotpuna, ali ovo su stvari koje ne vole vidjeti na nama zimi.
 
UGG čizme
 
Nekima su predivne, nekima su oličenje ružnoće, no većina će se žena složiti sa jednom stvari: griju najbolje od svih čizmica. Ipak, ako pitate muškarce, dobit ćete većinom loše kritike za ove male grijače nogu. Neki kažu da su previše glomazne, nekima nije jasno zašto ih nosimo na haljinu, neki bi radije da se pojavimo bose nego u njima… UGG čizme im definitivno dižu živce, ali na sreću, to ne znači da ćemo ih prestati nositi.
 
Kape u zatvorenim prostorijama
 
Muškarci su praktična bića pa je sasvim jasno zašto ne vole vidjeti curu koja ima vunenu kapu na glavi, iako je u zatvorenom prostoru. To ih zbunjuje, a ponekad i izluđuje, jer su svjesni da nam nije potrebna. Dok mi vidimo modu, oni vide pomanjkanje logike.
 
Prekratke haljine
 
Obožavaju nas u ljetnim haljinama, ali ako nas u njima vide i po zimi, neće biti oduševljeni. Opet će razmišljati iz praktične perspektive i shvatiti da nema šanse da nam je toplo u takvoj odjeći.
 
Gole noge
 
Niti jedna cura neće hodati zimi potpuno golih nogu, ali ima ih jako puno koje će na sebe staviti samo tanke, prozirne najlonke. Osim što većina muškaraca neće vidjeti najlonke, većini ponovno neće biti jasno zbog čega se izlažemo smrzavanju zbog mode.

index.hr

Komentari

komentara