Ljubav i veze

Nema poraza – Kako prići curi?

Napisao admin

Koliko vam se puta samo dogodilo da ste se našli vani u nekoj diskoteci gdje ste ugledali ženu iz snova, ali jednostavno niste znali kako bi joj prišli, a da vas ne odbije?


Žena i muškarac (foto: cure.ba)

Sigurno ne jednom što je i normalno budući da čovjeka u svim njegovim željama uglavnom znaju spriječiti strahovi od poraza. Međutim nije dobro na samom početku biti pesimističan i odmah krenuti s negativnom energijom.

Naime više se puta pokazalo kako skoro nijedna osoba ne voli kada je okružena negativnim osobama. Ako niste znali vaša negativna energija se itekako može osjetiti, pa tako i osoba koju pokušavate osvojiti.

Dakle ako vas zanima slijedi nekoliko zanimljivih informacija koje bi vam mogle pomoći kod sljedećeg zavođenja. Prije svega treba uzeti u obzir par faktora.

U slučaju da ste uočili svoju ženu iz snova, bilo bi najbolje kada bi pokušali uspostaviti kontakt očima i na taj joj način lagano dati do znanja kako vam se sviđa. Nemojte biti napadni i previše buljiti nego povremeno pogledajte u njenom smjeru i lagano dajte znak.

Nakon što ste uspostavili kontakt očima krenite polako prema njoj, opušteno i bez ikakve žurbe. Nemojte da ona stekne dojam kao da se negdje žurite. Budite faca i priđite joj polako. Ono što se uvijek preporučuje kod prvih susreta, budite svoji.

Nemojte previše glumatati, budite onakvi kakvi jeste, u smislu da se ne prenemažete previše, jer ćete je na taj način sigurno odbiti. Pokušajte biti komični, nabacite koju šalu, pokažite kako ste zapravo vesela osoba i kako zračite pozitivnom energijom.

Kada ste uspjeli uspostaviti komunikaciju potrudite se saslušati je. Nemojte samo vi pričati, dajte i njoj malo do riječi. Nabacite koji kompliment, ali nemojte pretjerivati, jer previše nikada nije dobro.

Ako uspijete doći do prvog spoja, pokažite kako vam je zaista stalo da se viđate i da ne namjeravate gubiti vrijeme na bespotrebne igrice.

zanosna.com

Komentari

komentara