Ljepota

Strepi od komentara okoline – Srbijanska voditeljica se zbog kriminalne finansijske situacije i nagovora muža skinula za Playboy (FOTO)

Napisao admin

Priznajem da sam u kriminalnoj finansijskoj situaciji, svaka zarada mi je bitna. Honorar koji sam dobila nije veliki, ali je dovoljan. Suprug me je nagovorio da se skinem, rekao mi je da to može da bude pun pogodak za karijeru i da imam lijepo tijelo koje treba pokazati.


Milica Bursać (Foto: press)

Autor i voditelj emisije “U zdravom telu” Milica Bursać bacila je sve krpice sa sebe i fotografisala se potpuno gola za septembarsko izdanje “Playboya”. Milica za Press otkriva da je pristala da se skine na nagovor supruga i da je jedan od razloga za tu odluku bila teška finansijska situacija!

“Kada su me pozvali iz “Playboya”, katogorički sam rekla ne. Ali taj razgovor je čuo moj suprug Joca, koji me je ubijedio da se slikam! Rekao mi je da to može da bude pun pogodak za moju karijeru, da imam lijepo tijelo koje treba pokazati u tako prestižnom časopisu. Dakle, muž me je nagovorio da se skinem i njegova podrška mi je bila izuzetno bitna. Malo kasnije pozvala sam predstavnike „Playjboya” i rekla da pristajem – kaže voditeljica.

Milica kaže da je bilo više razloga zbog kojih je pristala da se skine, ali ipak jedan je bio presudan.

“Moram da priznam i da sam u kriminalnoj finansijskoj situaciji i svaka zarada mi je bitna. Nisam dobila neki nevjerovatno visok honorar, ali jeste dovoljan da budem zadovoljna i da mogu sebi da obezbijedim neke stvari – kaže voditeljka, koja je sa svojom emisijom „U zdravom telu” konkurisala na tri televizije, a ovih dana očekuje odgovor gde će nastaviti TV karijeru.

Priznaje da se boji reakcija, naročito svojih roditelja.

“Bojim se osuda. Roditeljima još nisam rekla, jer ne mogu da podnesem da trpe bol prije nego što izađe magazin. Ovako će ih sačekati gotova stvar, pa šta bude. Na ivici sam da se kajem zbog toga što sam uradila, ali nema povratka. Srce mi kaže da je to okej i da treba da budem ponosna što sam se u 37. godini skinula za prestižni časopis, i to poslije porođaja, ali me razum ipak koči. Da ne živimo u zemlji u kojoj vladaju predrasude, bilo bi mi lakše, a ovako su mi osjećanja pomiješana. Mislim da sam ishitreno donijela odluku, ali se ne kajem, samo strepim od komentara okoline – objašnjava atraktivna voditeljka i dodaje:

“Sina Andriju sam upravo upisala u vrtić i Joca i ja ćemo ga vaspitavati da nema ništa ljepše od zdravog i lijepog ženskog tijela, pa se nadam da me neće osuđivati kada odraste. Vjerujem da će mi, kada budem imala 70 godina, biti drago što sam ovo uradila!

cure.ba

Komentari

komentara