Ljepota

Promjene pjevačice – Ona je na estradnoj sceni više od dvije decenije, a tokom svoje bogate karijere više puta mjenjala je svoj izgled! (FOTO)

Napisao admin

Mjenjala je stil oblačenja, frizure, slabila je i gojila se, ali uvek je bila temperamenti slatki zvrk koji sve oko sebe zabavlja.


Dara Bubamara (Foto: arhiva)

Darine promene!

Jedna od najpopularnijih folk pevačica Dara Bubamara tokom svoje višedecenijske muzičke karijere menjala je svoj vizuelni imidž. Menjala je stil oblačenja, frizure, slabila je i gojila se, ali uvek je bila temperamenti slaki zvrk koji sve oko sebe zabavlja.

Pre nekoliko godina posetila je plastičnog hirurga koji joj je ugradio poveće silikone u grudi, a od tada muškarci koji se nađu u njenoj blizini ostaju bez daha zbog njenog dekoltea. U poslednje vreme provokativnija je nego ikad, a kako samo kaže, dobro se oseća kada je seksi i provokativna.

Ovako se Dara menjala kroz svoju bogatu karijeru!

Na početku karijere izgledala je mnogo drugačije nego danas: Sećate li se Dare Bubamare sa prirodnom bojom kose?

Popularni novosadski zvrk Dara Bubamara u poslednje vreme prava je medijska zvezda i svuda privlači pažnju svojim provokativnim stajlingom.

Međutim, kada je pravila prve korake u svojoj karijeri izgledala je potpuno drugačije. Skromna, slatka devojčica sa prirodnom bojom kose, i bez silikonskih grudi, naravno.

 

opera17.rs

Komentari

komentara