Ljepota Video

Prestrašno – Beograd: Objavili video napada vuka na djevojčicu u Zoološkom vrtu (VIDEO)

Napisao admin

Vuk je curicu napao u travnju i završila je u bolnici na odjelu plastične kirurgije. Napad je bio u "beba zoo vrtu" gdje je volonterka životinju šetala na povodcu


Napad vuka (Foto: Youtube)

Objavljen je video napada vuka na djevojčicu (2) u zoološkom vrtu u Beogradu. Vuk je, podsjetimo, curicu napao u travnju. Djelatnici ZOO-a su tada rekli da je životinja stara deset mjeseci te da ga je u trenutku napada na lancu šetala volonterka što se može vidjeti na videu u posjedu Telegrafa. Curicu je žena vodila za ruku i dok su prolazile pored vuka i volonterke, on je skočio na nju i ugrizao je za leđa.  Napad je bio u tzv. “beba zoo vrtu” gdje je vuk bio smješten s ostalim mladuncima.

Djevojčica je završila u bolnici na odjelu plastične kirurgije.

Vuk Bojović, direktor ZOO-a je tada saslušan za kazneno djelo. Rekao je da se volonterka igrala s vukom i da mu je bacala lopticu.

– Naišla je curica i vuk ju je napao da li zbog loptice ili ne znam čega i uhvatio je za jaknu – rekao je Bojović. Rekao je da je vuk nakon napada vraćen u kavez. Riječ je o životinji koju su othranili ljudi, a dotada nije bila agresivna. Naglasio je i da niti jednu agresivnu životinju ne puštaju iz kaveza.  

24sata.hr

Komentari

komentara