Ljepota

Šest mjeseci nakon poroda poznata pjevačica pokazala trbušnjake

Napisao H. H.

Nije tajna da se slavne žene nakon poroda brzo vraćaju u formu. A posljednja među njima je britanska pjevačica Cheryl Cole, koja je samo 6 mjeseci nakon poroda pokazala ubojite trbušnjake.

Nije tajna da se slavne žene nakon poroda brzo vraćaju u formu. A posljednja među njima je britanska pjevačica Cheryl Cole, koja je samo 6 mjeseci nakon poroda pokazala ubojite trbušnjake, piše “Index“…

Podsjetimo, 34-godišnja pjevačica sina Beara dobila je s 10 godina mlađim odabranikom, pjevačem Liamom Payneom, a s treninzima je počela ubrzo nakon rođenja mališana.

Kako je otkrio izvor blizak Cheryl, novopečena mama naporno je vježbala dok je njezin sinčić spavao, a njena rutina uključivala je sljedeće: plivanje, boks, jogu i pilates, a sve pod budnim okom privatnog trenera.

“Cheryl se diže sat vremena prije sinčića, i to svako jutro, kako bi imala dovoljno vremena za vježbu. Ali, ni tokom dana ne miruje. Kada god stigne, napravi pokoji trbušnjak”, piše u časopisu “Cover”.

I dok joj se neki dive jer se u nekoliko mjeseci vratila u konfekcijski broj 36, postoje i oni koji tvrde da je pjevačica previše opsjednuta izgledom i kako bi trebala uživati.

“Previše je nesigurna u svoj izgled, ali sve je to dio života nakon poroda”, moglo se čuti s raznih strana.

Kako god bilo, Cheryl je nedavno viđena tek drugi put u javnosti nakon što je postala majka, a smeđokosa ljepotica tom je prilikom izabrala kombinaciju koja je otkrivala njene trbušnjake.

Crvene hlače, štikle i kratka bijela majica s dugim rukavima bili su njezin odabir za humanitarnu fudbalsku utakmicu na kojoj se pojavila, a nekoliko dana prije, pjevačica je objavila i fotografiju na Instagramu s jahte, na kojoj smo već mogli vidjeti u kakvoj je formi.

 

Komentari

komentara