Kuća i hrana

OTROV KOJI SVAKODNEVNO JEDEMO: Nemojte kupovati ovu RIBU ni pod razno! Uništava vam zdravlje i vodi vas u smrt

Napisao H. H.

Više puta smo naglasili da je itekako bitno šta unosite u organizam i zato dobro pazite kakve namirnice kupujete. Puno namirnica je genetski modifikovano i kao takvo izaziva rak.

Zato kupujte povrće i voće prirodne veličine i ono koje normalno izgleda, jer GMO proizvodi budu veći, ljepši, ali i vještački. Soja je često genetski modifikovana,piše novonovo.info

Kupujte proizvode koji odgovaraju godišnjem dobu jer nije normalno da voće ili povrće bude dostupno i zimi i ljeti. Osim biljnih proizvoda, obavezno obratite pažnju i kakvo meso kupujete.

Kupujte ono koje je hranjeno sa prirodnim materija. To vam govorimo zato što proizvođači daju hormone životinjama kako bi bile veće ili im unose određene gene.

To može biti štetno za vas. Nije ni čudno zašto toliko ljudi obolijeva od raznih bolesti. Kupujte prirodne proizvode.

Ovdje ćemo vam skrenuti pažnju na ribu koju često kupujete. Radi se o Pangasiusu. Ova riba se prodaje diljem Evrope, ali morate znati da je njeno prirodno stanište Vijetnam i to rijeka Mekong.

Ta rijeka jako je zagađena, a ovoj se ribi uz to ubrizgavaju određeni hormoni kako bi bila veća. Nije skupa, što dodatno privlači kupce. Zato trebate znati odakle se nešto uvozi i gdje se uzgaja.

Komentari

komentara