Zdravlje

Svaka čast! – FOTOGRAFIJA ŽENA KOJE SU POBIJEDILE RAK DOJKE uznemirila javnost!

Napisao admin

Sve mahom žene različitih godina, ali sličnih sudbina ujedinile su se i uz širok osmijeh na licu stale pred objektiv fotoaparata.


Foto: arhiva

Sve su se one podvrgle mastektomiji ili dvostrukoj mastektomiji, a fotografiju su napravile kako bi potaknule žene na pregled i ustrajnost u borbi. Autori fotografije znali su kako će ona izazvati brojne reakcije stoga su poručili:

“Molimo vas da se ne povodite bezosjećajnim i čudnim osobama koji misli da je uvredljivo i da sliku treba ukloniti. Ova fotografija nije ni blizu mnogih fotografije koje se svakodnevno dijele po Facebooku, fotografije koje pokazuju gole žene i muškarce, zlostavljanje životinja i djece, siromaštvo, rat, psovke i uvrede …!

Skupite tu hrabrost i pogledajte dobro… Mi to gledamo svakodnevno u ogledalu.To je jedna posebna borba! Ovo nije prezentacija, ovo je OPOMENA, da svaka od nas sutra može napraviti istu fotografiju, ako ne za javnost, onda u vlastitom ogledalu. Ovo je OPOMENA da kontrolirate vaše zdravlje… Ništa drugo… Samo opomena! Ne osuđivati, nego zahvaliti i diviti se ovoj hrabrosti…!”

ljepotaizdravlje.ba

Komentari

komentara