Zdravlje

SESTRICA (4) JE VRISNULA KADA JE VIDJELA MODROG BATU – Jezivi detalji nesreće malog MIHAJLA (6) koji se U IGRI ZADAVIO PERTLOM!

Napisao admin

Tragedija se desila jučer oko 18 sati u dvorištu u Ulici Svetog Save u Pančevu, gdje se Mihajlo (6) igrao sa svojom četvorogodišnjom sestrom. Dječak se, kako se moglo čuti, u igri popeo na stolicu, vezujući jedan kraj pertle sebi oko vrata, dok je drugi kraj zavezao oko ručke na otvorenom prozoru kuće, prenose beogradski mediji.


Pretpostavlja se da se stolica izmakla dječaku pod nogama i da ga je omča oko vrata ugušila. Djevojčica je vrisnula kada je vidjela stravičan prizor, a njihova majka je izletjela iz kuće.

 

Nesrećna žena pokušala je da ga spase, ali kada je stigla Hitna pomoć, ljekari su mogli samo da konstatuju smrt mališana.

 

Dječakov otac u tom trenutku nije bio kod kuće. Ispred porodičnog doma sinoć su se okupili brojni rođaci i prijatelji. Duboko potreseni, kažu samo da se sve odigralo baš na dan njihove slave, ljetnji Aranđelovdan, što je i Mihajlov imendan.

 

Tek su smogli snage da kažu da su se dječakovi roditelji borili kao i svi u teškim vremenima, živeći skromno uz povremene poslove. U kući žive i dječakova baka po ocu i stric, koji je bio na poslu.

 

Dječakov otac je noćas pesnicom razbio prozor u dvorištu kuće o koji se njegov sin objesio, prilikom čega je povrijedio šaku, da bi mu danas oko 12 sati pozlilo, zbog čega ga je Hitna pomoć odvela u bolnicu.

telegraf.rs

Komentari

komentara