Zdravlje

POLICIJA PRONAŠLA BEŽIVOTNO TIJELO (23) – Skočio na pločnik sa iscrtanim srcem!

Napisao admin

Neuzvraćena ljubav, najvjerovatnije, bila je dovoljan motiv da se Filip Đ. (23) jučer dva sata nakon ponoći baci sa Brankovog mosta na iscrtano srce na pločniku. Njegovo tijelo pronašla je patrola interventne jedinice policije. Kako “Alo!” saznaje, momak je davao znakove života, ali reanimacija koju su pokušali ljekari Hitne pomoći na kraju nije dala rezultate. Tijelo je poslato na obdukciju, a daljom istragom utvrdiće se da li je u pitanju saomoubistvo ili nešto drugo.


Kako saznajemo, Filip Đ. nije ostavio oproštajno pismo, a skočio je sa visine od više od 15 metara i pao pravo na savsko šetalište, koje, osim srca, krase brojne ljubavne poruke. Sumnja se da se Filip na samoubistvo odlučio zbog neuzvraćene ljubavi, odnosno da je patio i teško podnosio raskid s djevojkom. Naime, Filip i jedna djevojka su prije nepunih godinu dana raskinuli i od tada je bio utučen. Njegovi drugovi, kao i članovi porodice, na sve načine pokušavali su da mu pomognu i skrenu misli sa djevojke. I taman kada su se ponadali da su uspjeli, nesrećni mladić se, kako se sumnja, ubio. Inače, neposredno prije tog čina, Filip je bio sa prijateljima u provodu. Naša saznanja potvrdio je i Filipov drug, koji je rekao da je društvo bilo kod jednog drugara do 30 minuta poslije ponoći.

 

– Svi smo bili kod zajedničkog drugara, gdje smo se šalili i smijali. Filip nije pokazivao da mu je teško ili nešto slično. Baš smo se lijepo proveli i onda je svako otišao svojoj kući. Za tragediju sam saznao rano ujutru i stalno se pitam šta se to dogodilo i kako je stigao od našeg naselja do Novog Beograda. Zašto se ubio i zašto je skočio baš na srce, mislim da nikada neću saznati. Ono što znam je da je sa djevojkom davno raskinuo i vjerujte mi, u velikom sam šoku – rekao je jedan od Filipovih drugova. Prodavačica iz obližnje prodavnice nam je rekla da je Filip bio mnogo zaljubljen u jednu djevojku, ali da mu ljubav nije bila uzvraćena.

 

– Mnogo me je potresla vijest da Filipa više nema, u sjećanju mi je ostao urezan lik nasmijanog mladića koji je uvijek znao da se našali. Eto, prije neki dan je došao nešto da pazari i nije pokazivao da ga išta muči. Ranije je pričao da je mnogo zaljubljen u jednu djevojčicu. Koliko znam, malo su se zabavljali, pa su onda raskinuli. Mnogo mi je žao zbog njega, njegove majke i sestre. Zašto je to uradio i kako će one ovo preživjeti – ispričala nam je radnica jedne radnje u kojoj je Filip kupovao.

alo

Komentari

komentara