Zdravlje

Nevjerovatna teorija – Rak je moguće izliječiti za tri minute?!?

Napisao admin

Teorija o liječenju raka u tri minute dijelo je poznatog američkog autora Gregga Bradena.


Test (Foto: Arhiva)

Da je rak moguće izliječiti za manje od tri minute zapanjujuća je teorija koju već godinama iznosi poznati američki autor Gregg Braden poznat po teorijama o liječenju ove teške bolesti. On vjeruje da emocije utječu na DNK, a kolektivna snaga misli može izliječiti bilo koje fizičke bolesti. Rak prema ovoj teoriji nastaje djelovanjem namjere i sviješću postojanja sprege između misli i manifestacije u fizičkom svijetu, a koristi se polje koje povezuju sve. Ovo polje o kojem priča dokazano je znanstveno, a prezentirano je u vodećem časopisu Nature iz 1996. godine.

Misli i emocije uzrokuju elektromagnetsko polje, a valovi dosežu jedan metar od našega tijela. Davno je čak i Nikola Tesla govorio da će ljudi jednoga dana snagom svojih misi proizvoditi električnu struju, a naše misli prema tome snažna su energija. No, fokusirane, snažen misli, a ne one koje su razbacane na sve što vidimo ili osjećamo. Zajedničke misli stavaraju jako elektromagnetno polje i djeluju na okolinu. Kada se razvije ova tehnika ona više nije fikcija nego predstavlja tehnologiju na kojoj se zasniva liječenje. To je dokazano video snimkom iz bolnice u Kini gdje se pokazuje izliječenje raka u manje od tri minute veličine 3×2.5 cm prateći cijeli proces ultrazvukom na ekranu. Da bi mogli proizvesti jako zračenje potrebno je uspostaviti kontrolu nad mislima i emocijama koje se mogu jačati vježbom.

Emocije i osjećaji zapravo su ogledalo, a sve što proizvodimo unutar samih sebe zračimo u okolinu i prostor te dobivamo ono što se nalazi u nama. Ako kažemo jednog dana ću ozdraviti ogladalo nam odgovara da to neće biti nikada ili u dalekoj budućnosti. Ako pak tvrdimo da se osjećamo dobro i mijenjamo u trenu kada nam se nešto događa tada nam se događa promjena i naš DNK se mijenja zajedno s nama. Znanost je godinama tvrdila da vjera i osjećaji nemaju utjecaja na naše bolesti i život, ali psihoonkologija ipak tvrdi suprotno jer emocije i vjera upravljaju sa svim što se događa u nama i našem životu.

dnevno.hr

Komentari

komentara