Zdravlje

ZADAVIO DJEVOJKU NA LJETOVANJU – Bacio tijelo u more: Sa njenog mobilnog slao poruke prijateljima da uživaju na odmoru (FOTO)

Napisao admin

Tokom ljetovanja na Kanarskim ostrvima, par se žestoko posvađao. On je poludio od ljubomore, brutalno pretukao svoju djevojku, zadavio i bacio njeno tijelo u more.


Sara (Foto: smedia.rs)

Kristofer Čitok (38) pretukao je, a potom zadavio na plaži svoju djevojku Saru (23), jer je ona dobila sms od bivšeg dečka.

Kristofer je poludio od ljubomore, ubio je i tijelo bacio u more. Zločin se dogodio tokom njihovog letovanja na Kanarskim ostrvima.

Njeno tijelo isplivalo je sljedećeg jutra, a Kristofer je tvrdio da ga je ona ostavila i otišla sa drugim. Negirao je ubistvo.

Međutim, istraga je pokazala da su se oni posvađali u hotelskoj sobi. Tada je pretukao, a potom odvukao na plažu, udarao joj glavu o stijenu i zadavio je. Njeno nago tijelo bacio je u more. Djevojka je pokušala da se spasi i na njegovom licu su bili vidljivi tragovi ogrebotina.

img

On je spalio njenu odjeću i vratio se kući prvim letom. Ponio je njen mobilni telefon i slao poruke porodici i prijateljima, predstavljajući se kao Sara, kako ne bi ništa posumnjali. 

Međutim, ubrzo je razotkriven i uhapšen u stanu koji je dijelio sa Sarom. Prijeti mu do 25 godina zatvora. 

img

 

smedia

Komentari

komentara