Zdravlje

Tragedija u Srbiji – Brutalno ubio djevojku zbog ljubomore!

Napisao admin

Tri sata poslije ponoći između nedjelje i ponedjeljka u stanu u prizemlju zgrade u Ulici palih boraca 60B u Resniku, Vlada J. (21) usmrtio je nožem svoju djevojku Marinu Z. (24). Ubica rekao policiji da je počinio zločin iz ljubomore.


Krvav nož (foto: tip.ba)

Vlada J. (21) usmrtio je nožem svoju djevojku Marinu Z. (24) oko tri sata poslije ponoći između nedjelje i ponedjeljka u stanu u prizemlju zgrade u Ulici palih boraca 60B u Resniku. Mada je najprije pokušao da sakrije krivicu, ubica je juče ujutru rekao policiji da je počinio zločin iz ljubomore, a uhapšen je i njegov mlađi brat.

Vlada je nakon svađe uhvatio Marinu za vrat i počeo da je davi da bi je potom ubo nožem u vrat. Nesretna djevojka odmah je izdahnula, a Vlada je zajedno sa svojim bratom obavijestio komšije o tome tek oko osam sati ujutru, pišu 24sata.

“Osumnjičeni je plakao, tresao se i tvrdio da ne zna ko je ubio. Odmah sam pozvao policiju. Čim su stigli pronašli su u stanu nož kojim je ubio Marinu, pa je ubrzo priznao zločin”, priča komšija i dodaje da se u noći između nedelje i ponedjeljak čula samo glasna muzika iz stana.

Marina je odrasla u Domu za nezbrinutu djecu u Zvečanskoj. gde je i upoznala Vladu, a pre sedam mjeseci dobili su sina Kristijana koji se od rođenja nalazi u toj ustanovi. Pre tri mjeseca doselili su u Resnik. Komšije ističu da su se često svađali, naročito posljednjih dana, pišu 24sata.

cure.ba

Komentari

komentara