Zdravlje

MONSTRUM GODINAMA DOLAZIO U PRIBOJ DA VREBA MALIŠANE: Pedofil djeci kupovao sladoled i bombone da bi ih namamio!

Napisao A. K.

Dejan J. (35) iz Kikinde, koji je uhapšen u Priboju pod sumnjom da je pokušao da obljubi devetogodišnjeg dečaka, više puta je poslednjih nekoliko godina dolazio u Priboj i pokušavao da uspostavi kontakt i druži se sa decom u ovom gradu, saznaje Kurir.

Među tom decom bio je i dečak kog je osumnjičeni pre tri dana odveo u podrum zgrade i napastvovao.
– Poverenje dece kupovao je sladoledom i bombonama. Neke je vodio i na video-igrice – kaže izvor Kurira iz istrage.

Tek kad je u petak po podne gradom prostrujala vest da je Kikinđanin uhapšen zbog sumnje da je počinio obljubu nad devetogodišnjim dečakom, neki Pribojci su se setili da su viđali u gradu čoveka koji se predstavljao kao Cobra i koji je ponekad i prosio, pričajući da nema od čega da živi.

Kikinđanin Dejan J. uhapšen je pod sumnjom da je u četvrtak uspeo da namami dečaka u podrum zgrade, gde ga je navodno dodirivao po telu. U trenutku kada su se napolju začuli prolaznici, dečak je uspeo da se otrgne, istrči iz zgrade i obavesti roditelje šta mu se dogodilo. Alarmirana je policija, pa je ubrzo u centru grada uhapšen osumnjičeni, koji je nonšalantno, kao da se ništa nije dogodilo, išetao iz podruma i krenuo ka gradu.

Inače, Dejan J. je odranije poznat policiji, a zbog krivičnih dela je i osuđivan. On je juče po podne predat Višem javnom tužilaštvu u Užicu, a nakon saslušanja doneta je odluka o određivanju pritvora.

kurir.rs

Komentari

komentara