Zdravlje

Prirodan izgled – Obrve sa stavom: Prava boja olovke daje idealan okvir licu

Napisao admin

Luk obrve naglasite nijansu tamnijom olovkom od vaše prirodne boje, a da bi boja bila postojana koristite gel koji će im, osim toga, podariti volumen i prirodan izgled.


Oblikovanje obrva (foto: cure.ba)

Ove sezone šminkeri su poseban naglasak stavili na obrve. One su prirodne i guste kao što ih nosi poznati model Cara Delevingne. Ali ako nemate takve obrve u samo nekoliko poteza možete ih naglasiti poput modela s piste.

1. Obrve prvo četkicom počešljajte prema čelu i sve dlačice koje strše iznad gornjeg ruba, podrežite makazama. Za češljanje vam može poslužiti i četkica od stare maskare.

2. Poslije toga obrve lagano zategnite prstima i počupajte višak dlačica u smjeru rasta dlake da bi manje boljelo. Pazite kao čupate dlačice i povremeno provjerite da li pratite luk obrve.

3. Obrve istaknite olovkom nijansu tamnijom od vaše prirodne boje. Počnite od unutrašnjeg ugla pa kratkim i brzim potezima iscrtajte luk.

4. Potom nanesite gel za obrve, to će vašim obrvama dati volumen, a nijanse olovke kojom ste ih istakli duže će trajati.

5. Naglašene obrve kombinujte s minimalističkim makeupom, dovoljna je samo maskara i crveni ruž. Obrve treba da budu u središtu vašeg looka.

24sata.hr

Komentari

komentara