Magazin

Milan Popović: “Istina je da sam podnio nekoliko tužbi, a moj cilj je porodica Kojić ostane sastavni dio života Severine, a ne i sastavni dio života mog sina”

Napisao H. H.

Želim da naš sin odrasta uz oba roditelja, u ljubavi, i za to se zalažem na sve moguće načine – rekao je biznismen

Biznismen Milan Popović, kojeg mnogi nazivaju i srpskim kraljem bakra, već se nekoliko mjeseci nalazi u centru pažnje. Da podsjetimo, on je tužio svoju bivšu emotivnu partnerku Severine Kojić zbog navodne nebrige prema sinu Aleksandru.

Mislim da broj tužbi nije bitan, u ovakvim procesima tužbe i prijave s jedne i druge strane su normalna stvar. Bitno je pomenuti da su moje tužbe usmjerene isključivo na zaštitu Aleksandra i na omogućavanju Aleksandru da odrasta uz oba roditelja. Tužbe sa Severinine strane usmjerene su ka tome da se ja kaznim i da se od mene napravi kriminalac – naveo je biznismen i demantovao pisanje pojedinih medija da on navodno želi da oduzme starateljstvo Severini nad sinom:

To nikako nije istina. Želim da naš sin odrasta uz oba roditelja, u ljubavi, i za to se zalažem na sve moguće načine – naveo je Milan Popović.

On je, kao što je poznato, podnio i tužbu protiv Severinog supruga Igora Kojića i njegovog oca Dragana Kojića Kebe.

Porodica Kojić je sastavni dio života Severine Kojić. Istina je da san podnio nekoliko tužbi, a moj cilj je porodica Kojić ostane sastavni dio života Severine, a ne i sastavni dio života mog sina – istakao je on u intervjuu za “Blic”.

Na kraju, Milan Popović je potvrdio da će ponovo postati otac.

Da, to je istina i vrlo sam srećan zbog toga – zaključio je biznismen.

Komentari

komentara