Magazin

Zbog žene otišao u Ameriku, pa je tamo – ubio!

Napisao H. H.

Tina Stevanović (49), Amerikanka srpskog porijekla, pronađena je mrtva u svojoj kući u gradiću Glendejl Hajts (SAD).

Za njeno ubistvo američka policija sumnjiči njenog supruga Darka Radonjića (48), porijeklom iz srbijanske Nove Pazove, koji je bez svijesti prebačen u bolnicu, piše “Alo!“…

Policija je u utorak oko podneva dobila dojavu da su u jednoj kući pronađena dva beživotna tijela. Kada je patrola stigla, pronašla je Stevanovićevu, koja je imala više povreda nanijetih vatrenim oružjem i koja je na licu mesta proglašena mrtvom. Njen suprug Darko Radonjić bio je još živ i odmah je prebačen u lokalnu bolnicu, gde je hospitalizovan.

“Radonjić se nije budio iz kome i njega obezbjeđuje policija dok traje istraga. Njegovo zdravstveno stanje nije poznato”, prenose lokalni mediji i navode da američka policija nije zatekla nikog više kada je upala u kuću, kao i da nije bilo tragova nasilnog ulaska, pa se vjeruje da je Darko pucao u Tinu, pa pokušao da se ubije.

“Policija još nikoga nije optužila za smrt Stevanovićeve, ali takođe ne traži nikog više ko bi mogao imati veze s njenim ubistvom. Prema njima, više ne postoji bilo kakav rizik po društvo kada je riječ o ovom zločinu”, navode američki mediji.

U međuvremenu, njihovi prijatelji kažu da je veza Tine i Darka “počela da puca čim su se vjenčali u septembru 2015. godine! Ipak, svi su bili u šoku kada su čuli da se on sumnjiči za ubistvo.

“Bila je tako pametna i staložena. Mislim da to duguje vaspitanju koje potiče iz njene domovine”, rekla je novinarima njena prijateljica Rubi Rasel.

Ona i Tina sprijateljile su se još 2000., kada su zajedno išle na kurs iz menadžmenta na koledžu Elmurst. Godinama su se družile i čak zajedno organizovale Darkovo putovanje kada se selio iz Srbije u gradić Glen Elin, nekoliko mjeseci prije nego što su stupili u brak.

“Kada su se vjenčali, sve se odjednom promijenilo. Druženje, razgovori, zezanje… sve je prestalo”, ispričala je prijateljica.

Komentari

komentara