Magazin

Evo šta je Kemiš poklonio Dragani za rođendan

Napisao H. H.

Jedna od najpopularnijih pjevačica Dragana Mirković proslavila je 49. rođendan, a njen suprug Toni Bijelić potrudio se da je prethodne noći u ponoć iznenadi tokom snimanja “Pinkovih zvezda”.

Zorica Brunclik je tačno u ponoć spustila svoju stolicu i donijela joj buket cvijeća, publika je pjevala rođendansku pjesmu, a produkcija se sa Tonijem dogovorila da Dragana dobije tortu s vatrometom i šampanjac, koje joj je suprug, koji zbog prehlade nije bio tu, poslao, piše “Kurir“.

Pjevačica je bila van sebe od oduševljenja, pa je na sceni i zaplakala.

– Ja sam u šoku, ne znam kako da reagujem. Zbunila sam se! Na sceni sam 32 godine, a zbunila sam se. Oduševili su me svi, nisam očekivala, hvala produkciji što je ovo uradila. Sretna sam što sam plakala u “Pinkovim zvezdama” od sreće – rekla je Dragana neposredno poslije iznenađenja.

I njene kolege prokomentarisale su ovo iznenađenje.

– Ja sam se sve vrijeme ježila, ja sam se oduševila. Toliko je sve to divno, i od produkcije i od supruga – rekla je Dara, koja je bila pod utiskom dok su je intervjuisali.

I Miroljub Aranđelović Kemiš je kolegici svoj supruge priredio iznenađenje. Buket koji joj je dala Zorica bio je jestiv i bio je poklon od njega.

– Miroljub je to za Draganu naručio specijalno. To je meni inovacija da dobijete jestivu ikebanu, da dobijete buket koji možete da pojedete – ispričala je Zorica sa oduševljenjem.

Komentari

komentara