Magazin

DRAMA u domu poznatog para: Rasta ZARATIO sa majkom zbog Ane Nikolić! JEDNU STVAR mu nikako NEĆE OPROSTITI!

Napisao A. K.

Stefan Đurić, poznatiji kao Rasta Kavali, posvađao se na krv i nož sa majkom jer joj nije rekao da je njegova žena, pjevačica Ana Nikolić, trudna. Reperova majka, koja je profesorka na Fakultetu bezbijednosti, saznala je da će postati baka čitajući novine, što ju je veoma razbijesnilo.

Ona je zgrožena što joj je Nikolićeva postala snajka, a ovo je bila samo kap koja je prelila čašu:

 

– Kad je pročitala da će dobiti unuče, Rastina mama je odmah nazvala Rastu i osula paljbu po njemu. Rekla je da nije ni sanjala da će doživjeti ovako nešto, da ona to nije zaslužila, da zbog njega crveni pred prijateljima i rodbinom, jer nije znala tako krupnu stvar. Izvrijeđala ga je najstrašnije, govoreći mu da je neodgovoran, da je zanemario svoje roditelje otkako se oženio. U jednom momentu je počela da vrijeđa Anu i da je krivi što su njihovi odnosi zahladnili. Ni Rastin tata, a ni mama nisu oduševljeni snajkom – kaže sagovornik blizak reperu.

 

Prema njegovim riječima, Rasta je ćutao i gutao sve što mu je bijesna majka prebacivala, ali kad je počela da govori loše o Ani, odlučio je da zaštiti suprugu.

 

– Rasta je prvo na lijep način pokušao da smiri mamu. Objašnjavao joj je da su tek saznali da čekaju dijete, da Ana nije krila od nje trudnoću. Ali nije mogao da joj prećuti kad je počela da vrijeđa Anu. Tad je počela prava frka, poručio joj je da je nikad više ne uzme u usta. Bijesno joj je spustio slušalicu i otad se nisu čuli – otkriva naš sagovornik.

 

S druge strane, i u Aninoj porodici su zategnuti odnosi. Pjevačica i njena majka Milijana nekada su bile kao nokat i prst, ali su se sada udaljile.

 

– Rijetko se čuju, a ne viđaju se kao prije. Milijani se ne sviđa Anin muž, ali ne želi da ulazi u otvoreni rat, samo izbjegava da se viđa sa njima – završava priču izvor.

(Informer.rs)

Komentari

komentara