Magazin

TABLOID 'ALO' TVRDI – Pomirili se Severina i Milan Popović?

Napisao admin

Hrišćanski je praštati – tako izgleda smatra Severina, koja je opostila Milanu Popoviću sve zbog čega ga je ostavila, pa i onaj najteži – što njihovog sina Aleksandra nije vidio mjesecima, piše beogradski tabloid Alo


Milan i Severina (Foto: Cure.ba)

Naime, kako izvor blizak srpskom biznismenu otkriva, njegova upornost urodila je plodom, pa je uspio da omekša srce hrvatske pjevačice.

– Ma Milan nije ni sa Marijom Karan, ni sa Vanjom Kostić, sa kojom ste ga uslikali u “Modi”. On se pomirio sa Severinom – rekao je izvor i dodao da se Popović namjerno u javnosti pojavljuje u blizini lijepih žena jer ga mediji nerviraju.

– Severina popušta skroz. On jeste težak čovek, ali ipak su se pomirili. A ono sa Marijom Karan i ovo sad sa Vanjom je samo fora jer ga vi iritirate – piše Alo prema  izvoru koji  je blizak Popoviću, koji objašnjava zašto mediji nerviraju Milana:

– Ma svašta ste objavljivali o Severini i o njemu i to su se zaista smučilo, neće da zna ništa. On će i dalje da se pojavljuje sa Vanjom u javnosti, namerno – rekao je izvor.

Međutim, kada je ovaj list kontaktirao sa Severininim menadžerom Tomicom Petrovićem on je dao nimalo konkretan odgovor na pitanje da li su Severina i Milan u kontaktu i da li su se pomirili.

– O njihovim privatnim stvarima ne bi trebalo da pričam za medije. Mogu vam jedino reći da se u njihovom odnosu u posljednjih par mjeseci nije ništa promjenilo.

cure.ba

Komentari

komentara