Magazin

RASKRINKALA JE: Maja Nikolić otkrila sve MRAČNE TAJNE Aleksandre Radović!

Napisao H. H.

Maja Nikolić novi je član žirija muzičkog takmičenja “Pinkove zvezde” a njeno pojavljivanje uzdrmalo je sve.

Naime, pisalo se da je Aleksandra Radović zbog nje napustila žiri, a onda je Maja odlučila da istakne sve što zna o pevačicinoj prošlosti.

Posle ovih reči koje je iznela u javnost, mnogi su ostali zatečeni.

“Ja Aleksandru nisam videla šesnaest godina i mislim da su je svi već pročitali kakva je osoba. Nisam je videla ni u Šimanovcima u studiju jer nije bila pozvana da dođe na snimanje. Ona tog dana nije ni bila na spisku. Verujte mi, odlično je poznajem, ali nije imala razloga da ode zbog mene, ja sa njom nisam imala nikakav konflikt. Ona mi je bila veoma zahvalna kada sam joj devedesetih čak tri godine plaćala 50 maraka po tezgi da peva narodnjake dok je bila u Kazanova bendu. Tada sam pevala dva puta nedeljno, tako da je od toga veoma lepo živela. Dok sam je plaćala i prehranjivala, nikada se nismo posvađale. Sada nema potrebe da pravi od mene skandal-majstora i da ispada da je zbog mene otišla jer znam pouzdano da je više puta pokušavala da ode iz Pinkovih zvezda. Mislim da su sada svi, i žiri i ceo tim ljudi, odahnuli što je Aleksandra otišla i da to apsolutno nema veze sa mnom”, rekla je Maja i dodala:

“Ona je bila klasična radna pevačica. Kada se ja odmaram, ona je pevala po mestima gde sam tih godina nastupala. Ja sam je angažovala isključivo da peva narodnjake zato što ja nisam to radila s obzirom na činjenicu da imam 25 prvih nagrada na festivalima i nikada nisam pevala folk već samo pop muziku.”
Spekulisalo se i da je Aleksandrin bivši muž, Nikola Nikolić Džoni razlog ove netrpeljivosti.
“Ne znam zaista, to pitajte Aleksandru. Nisam ni njega videla šesnaest godina. On je radio kao moj bubnjar i tad su bili u braku. Kada smo nastupali, Nikola je svirao, ona je pevala narodnjake i lepo smo se slagali. Dobijali su svoje dnevnice i bili su zadovoljni”, rekla je Maja.
Ranije se govorilo o tome da je Aleksandra terala Džonija da proda svoje bubnjeve kako bi novac uložio u nju, te su Radovićku neki nazivali i sponzorušom, a evo šta Maja zna o svemu tome.
“Ona je bila njegova žena, tako da je ne mogu nazvati sponzorušom, ali jeste tačno da je prodao bunjeve zbog nje i ubrzo nakon toga su se razveli. Uvek je bila teška i negativna, nikada nije bila za druženje. A bila je i mnogo debela. Imala je više od sto kilograma i izgledala je kao Bojana Stamenov sada. Moguće je da je zbog te prekomerne težine bila tako mračna i nesrećna. Držala sam je u bendu samo zato što je bila Džonijeva žena i što je dobro pevala taj folk koji ja nisam želela da izvodim. Kada su se razveli, on se povukao u sebe i okrenuo se crkvi. Ne znam šta mu je radila, ali šta biste vi radili da vas neko natera da prodate svoje bubnjeve od kojih živite i ostanete bez posla? Čula sam posle da se jedva izvukao iz teškog perioda dok je bio sa njom jer mu je bukvalno ceo život upropastila”, zaključila je pevačica za Svet.

 

Komentari

komentara