Magazin

ŠABAN KRIJE ljubavnicu CUCU OD POLICIJE: Dao pjevačici da vozi njegova kola i moraće da plati…

Napisao H. H.

Pevač Šaban Šaulić krije kome je davao auto da vozi prošle godine, pa ga zbog toga navodno čeka suđenje u Prekršajnom sudu u Beogradu, saznaje izvor.

Prema saznanjima, kamere su snimile momenat kada je neko za volanom Šabanovog automobila počinio prekršaje u Beogradu, Pošto ne želi da otkrije ko je vozio, dobio je krivičnu prijavu, a kako kaže izvor, ne bi iznenadilo da se kralj narodne muzike zalagao za Ivonu Negovanović Cuca.

“Šaulić se tereti za nedavanje podataka o osobi koja je u dva navrata vozila njegov automobil. On je u roku od osam dana bio dužan da dostavi te podatke policiji, a pošto to nije učinio, protiv njega je napisakla krivičn aprijava, Sad nema kud, nego na sud”, rekao je izvor.

Legenda naše narodne muzike sada ne može da spase ni pevanje sudija, već će morati za svaki prekršaj da kešira između 30.000 do 60.000 dinara.

“Da je policiji rekao ko je dva puta vozio njegov auto, ne bi došao do suda”, rekao je izvor.

Podsetimo, Šaulić je već dva puta plaćao tuđe prekršaje i dugovao viš eod 100.000 dinara za nepropisno parkiranje.

“Ja i ne vozim. Ako je i bilo kazni, to su napravili ovi moji kojima dajem auto na korišćenje. Ne pamtim kada sam poslednji put vozio. A i kad vozim savestan sam vozač”, rekao je svojevremeno Šaban.

Komentari

komentara