Magazin

Njihov brak iznenadio je sve, a sad su ponovo sve ostavili u šoku: Ana i Rasta ne mogu da se gledaju očima?

Napisao H. H.

Pevačica Ana Nikolić i njen suprug Stefan Đurić Rasta imaju bračnu krizu!

Pevačica Ana Nikolić i njen suprug, reper Stefan Đurić Rasta očigledno imaju probleme u njihovom braku. Nakon što su se tajno venčali i iznenadili domaću javnost, oni su stalno u žiži interesovanja.

Ipak, da im uvek ne cvetaju ruže pokazalo se na snimanju emisije “Ja imam talenat” u čijem žiriju zajedno sede. Njih dvoje su na poslednje snimanje, za razliku od ranijih, došli odvojeno i čak nisu ni provodili vreme zajedno.
– Ana i Rasta su se na snimanju ponašali kao dva stranca. Iza scene su se kulirali, a dok su kamere bile upaljene, pričali su samo kad je to bilo neophodno. Ana je uglavnom komunicirala sa Srđanom Todorovićem. Trudila se da supruga što više izbegava – rekao je izvor za “Kurir”.

Čini se da su se supružnici posvađali pred samo snimanje, pošto takvo ponašanje nije svojstveno za njih dvoje.
– Svi su primetili da tog dana nisu najbolje funkcionisali. Svojim ponašanjem su pokazivali da su se posvađali. Delovalo je kao da su želeli što pre da završe snimanje i odu odatle. Do utorka su na svako snimanje dolazili zajedno i nisu se razdvajali. Koristili su i jedan apartman. Baš zbog toga njihovo ponašanje je sve iznenadilo – rekao je izvor.

Komentari

komentara