Magazin

Pjevačica sve do sada šutila o bolesti: Bilo je momenata kojih ne želim da se sjećam

Napisao H. H.

Pevačica je otvoreno govorila o pričama da je ukrala pesmu, o zdravlju, ali i ljubavi.

Edita Aradinović važi za jednu od najatraktivnijih pevačica na javnoj sceni, a sa ženskim benodm “Ministarke” postigla je ogroman uspeh. Lepa pevačica na snimanje novogodišnjeg programa Televizije Pink došla je sa novom frizurom, koja je oduševila prisutne, a kako važi pravilo da žene menjaju izgled kada raskinu sa dečkom, upitana je da li je to slučaj i sa njom.

Ma jok, nema to veze sa tim. Ništa se nije posebno dogodilo, osim što ide Nova godina, pa sam htela neku transformaciju, da budem zanimljiva sama sebi. A i da podignem samopouzdanje… Dogodi se tako da imam lom u glavi, pa to lečim promenama, ovog puta frizure”, rekla je na početku Edita.

Nedavno je objavila novu pesmu “Moje jedino”, koja je pravi narodnjak, i potpuno je drugačija od svega što su “Ministarke” do sada radile.
Reakcije na novu pesmu su odlične, s obzirom na to da je promena žanra i da su svi bili skeptični jer je pesma u narodnjačkom fazonu. Mada ja od malena pevam narodnu muziku”, kazala je pevačica.

S obzirom na to da je ovu pesmu još 2009. godine otpevala Dajana Penezić, Edita je prokomentarisala optužbe da je pesma ukradena.

Mi jesmo uradile rimejk pesme, ali sva autorska prava ima “F-play”, odnosno, producenti Filip i Miloš. Mi smo oživele tu pesmu, nismo želele da ode u zaborav pošto je mnogo dobra pesma. S obzirom na to da sva prava ima ova produkcijska kuća, mi smo rešili da oživimo tu pesmu i da ona postigne uspeh, što se i dogodilo”, ispričala je Edita.

Atraktivna brineta je, na žalost mnogih muškaraca, u dugoj vezi, a otkrila je i da li je sve i dalje u najboljem redu na tom planu.

U ljubavi je sve savršeno”, bila je kratka Edita, a na pitanje da li onda može da se dogodi da sledeće godine stane na ludi kamen, rekla je kroz osmeh:

Ne, ne, ma kakvi… Nije toliko savršeno.”

Lepa pevačica ispričala je i šta će sebi poželeti u najluđoj noći.

Da me služi zdravlje, jer mi je to na prvom mestu. Imala sam katastrofalne momente kada je zdravlje u pitanju, a kojih ne bih da se prisećam. Bilo je mnogo bolesti i u takvim trenucima shvatiš da je sve prolazno… Šminka, štikle, haljine, bina, fotografisanje, Instagram – sve je to ništa. Porodica, podrška, ljubav, to je bitno, i ako se dobro osećate iznutra, to se manifestuje i spolja.”

U planu je i nova pesma, koja je već gotova i koja će svetlost dana ugledati u januaru. Spremamo još jednu pesmu, koju ćemo objaviti u aprilu. Vraćamo se našem stilu. Jedna od pesama biće balada, jedna prelepa balada, kao “Gram ljubavi”… Ma još bolja”, završava atraktivna pevačica.

Komentari

komentara