Magazin

Zvezda Granda okreće novi list nakon pada u nesvijest: Ja sam kriva – uopšte se ne ponašam kao da sam trudna

Napisao H. H.

Obožavaoci popularne pevačice zabrinuli su se kada je Jeleni nedavno pozlilo na snimanju jedne emisije, a ona je objasnila u čemu je problem.

Pevačica Jelena Kostov, koja je dugo priželjkivala bebu, a kojoj mnogi nisu veroovali da je trudna kada je to objavila jer se stomak nije primećivao, srećna je što joj konačno više ne postavljaju pitanja da li je zaista trudna.

Odlično napreduje trudnoća. Konačno napreduje, da me tamo ne prozivaju neke budale! Zaista se divno osećam”, rekla je vidno raspoložena Jelena.

Ona se nedavno na snimanju jednog novogodišnjeg programa onesvestila, uplašivši sve prisutne, priznajući posle toga da joj se to prvi put desilo otkad je zatrudnela.

Možda sam se ja malo zanela u svoj toj mojoj žurbi, možda sam malo preterala sa time što i dalje živim 200 na sat, pa mi je pozlilo pre nekoliko dana na jednom snimanju. Kad se upale kamere, uplašim se odmah. Ljudi mi konstantno govore ‘ženo, trudna si, uspori malo’. Ja se ne ponašam kao da sam trudna, ja ne izlazim iz auta, ja i dalje moram svuda da stignem, ja i dalje moram da se svima odazovem, da sve ispoštujem. Ali otkazala sam sve moguće novogodišnje programe i sve moguće emisije. Pojavim se tako na nekim lepim događajima nakratko i to je to”, ispričala je ona.

Ona je već ušla u sedmi mesec trudnoće, a očekuje da će se poroditi krajem februara.

Komentari

komentara