Magazin

Mlađa i može roditi više djece – Nova Milanova djevojka jako liči na Severinu (FOTO)

Napisao admin

Bivši Severinin zaručnik Milan Popović je već mjesec dana u vezi sa lijepom glumicom Marijom Karan! Komentatori se ne mogu oteti dojmu da je srpski “kralj bakra” u vezi sa djevojkom koja neobično liči na hrvatsku pjevačicu, u najmanju ruku “isti su tip” kako bi se kolokvijalno reklo.


Nova Milanova djevojka jako liči na Severinu (foto: internet)

Nedavno su isplivale informacije po kojima je ovaj poslovni čovjek opsjednut kineskom tehnikom feng-shui, koja obiluje i bizarnim savjetima za uređenje života. Navodno mu je savjetnica fung-shuija koju plaća 50.000 eura mjesečno rekla da je on predodređen da u životu “napravi” mnogo djece. Severina (40) rodila im je sina Aleksandra, no zbog životne dobi teško je da bi se mogla odlučiti čak i još jednu trudnoću, a kamoli za nekoliko.

Marija Karan 10 godina je mlađa – rođena je 29. aprila 1982. godine i ako se stvari posmatraju u ovom kontekstu možda se može doći do zanimljivih zaključaka.

Inače, o vezi Popovića i Karanove izvijestio je beogradski Kurir. Evo što stoji u tekstu kojeg je objavio taj list:

– Njih dvoje su se upoznali krajem prošle godine, a pri drugom susretu, za srpsku Novu godinu, koju su proslavili u beogradskom restoranu „Sokače“, bili su veoma prisni i još tada shvatili da su zanimljivi jedno drugom. Međutim, Severina je u to vreme bila u porodilištu u Splitu, pa Popović nije Mariju posmatrao „tim očima“. Ali kad je nedavno raskinuo s pevačicom, ponovo se našao s Marijom u istom društvu… Mic po mic, i ljubav se rodila.

– Njih dvoje imaju više zajedničkih prijatelja, a jedan od njih je i glumac Mima Karadžić, s kojim su bili u društvu kad su se upoznali. Zasad im super ide. Milanu je Marija veliki oslonac u ovim trenucima jer prolazi kroz period razlaza sa Severinom – kaže naš odlično obavešteni izvor blizak ovom paru.

Inače, Milan i Marija su odlučili da zasad vezu kriju, a razloga za to ima više. Jedan od njih je i to što je Popoviću preko glave medijskog eksponiranja pa želi da se povuče iz javnog života. Marija se, naravno, složila sa svim. Nekoliko puta smo pokušali da dobijemo Popovića i Karanovu, ali nijedno od njih nije odgovaralo na naše pozive i poruke.

doznajemo

Komentari

komentara