Magazin

Reakcije s HTV-a – Ljude zaprepastilo ono što je otkrivao izrez Severininog trikoa! (FOTO)

Napisao admin

U prvoj emisiji sedme sezone showa "Ples sa zvijezdama" najveću je pažnju privukla gošća Severina, i to odjevnom kombinacijom, koja je naišla na podijeljena mišljenja.


Severina (Foto: YouTube)

Kada je Severina ove subote u udarnom terminu na nacionalnoj televiziji zaplesala u oskudnom, zlatnom trikou, koji se isticao ogromnim izrezom na gaćicama, mnogi su ostali šokirani.

Za tu, pomalo neukusnu, kombinaciju bio je zaslužan Viktor Drago, koji je htio reinkarnirati show kostime Raffaelle Carre i aerobiku Jane Fonde.

Uprkos njegovom trudu, mnogi su bili nezadovoljni Sevkinim izdanjem, pa čak i HRT-ova kostimografkinja Nataša Svekler.

‘Ograđujem se od Severininog izgleda’, rekla je za štampano izdanje Večernjeg lista.

Međutim, kako piše isti list, po hodnicima HTV-ova studija je brujalo da je ‘ljude zaprepastilo ono što je otkrivao izrez’.

Upravo zahvaljujući tom izrezu, svi su komentarisali da je Severina smršavjela. To je istakla i Matija Vuica, čiju je haljinu Sevka nosila prilikom izvođenja druge pjesme Grad bez ljudi.

‘Haljina u kojoj je Severina nastupila u showu je s moje revije na proljetnom Cro-a-Porteru. Severini jako dobro pristaje jer je jako smršavjela i dostigla manekenske mjere!’ rekla je dizajnerica Matija Vuica za Večernji list.

cure.ba

Komentari

komentara