Magazin

OGLASILA SE SANDRA REŠIĆ: Anonimni dušebrižnici pustite mrtvog čovjeka više na miru!

Napisao H. H.

Sandra Rešić, kćerka pokojnog pjevača Nine Rešića je rasplakala žiri Zvezda Granda, ali i široki auditorijum. Nije trebalo dugo vremena da se nakon toga nađe na meti što novinara, tako i javnosti, zbog informacija da ne posjećuje očev grob, kao i to da cijela porodica nije bila na sahrani. Ona se oglasila na društvenoj mreži Facebook, a ovo je njen odgovor…

“Ja bih kratko, znala sam, da ako ikada dam neki intervju, javiće se određeni “anonimni” dobro poznati redakciji dušebrižnici, koji znaju sve, pričaju svašta, razumiju se u sve.

Velika je dilema odlučiti, da li davati intervjue, da bar neko čuje vašu stranu ili ćutati, zamjerati se novinarima, odbijati poziv, a još ste niko i ništa, bar na javnoj sceni. Ovim javno objavljujem da više nikada neću dati nijedan intervju o svom ocu.

Ako hoćete, volite me i poštujte zbog mene, zbog toga što vrijedim (ili ne vrijedim), zbog takmičenja Zvezda Granda, možda budućeg uspjeha itd. Sve što je trebalo da znate o njemu, rečeno je. Možda, ako nekada uspijem i dostignem svoj cilj, ispričam i ja cijelu istinu, ali to nekad…možda. A ostale molim, pustite mrtvog čovjeka više na miru (pritom ne mislim na novinare)” , napisala je Sandra na Facebooku.

Komentari

komentara