Magazin

STARLETA RAZOČARANA – Soraji se nije isplatilo što se slikala gola

Napisao admin

Prepucavanje između Anastasije Buđić i Soraje Vučelić oko toga koja će od njih dvije predstavljati Srbiju na velikom Plejbojevo takmičenju na Filipinima trajalo je mjesjecima. Konačno je stiglo i rješenje ovog sukoba: na plakatu koji je Playboy štampao povodom ovog takmičenja stoji slika Anastasija Buđić, piše Puls


Soraja (Foto:Cure.ba)

Dakle, na veliko takmičenje Plejbojevih djevojaka na Filipinima, koje će se održati 14. novembra, ipak ide Anastasija Buđić, a ne Soraja Vučelić.

Kad je Anastasija Buđić malo poslije izbora za Plejbojevu zečicu godine, na kojem je izgubila od Soraje Vučelić, potvrdila da će ipak ona zamijeniti svoju ljutu protivnicu na velikom Plejbojevom takičenju na Filipinima, Soraja je to oštro demantovala.

Anastasija laže! To nema veze s mozgom. Ja sam pobjedila na takmičenju i imam jednogodišnji ugovor sa Plejbojem tako da idem kod Hugh Hefnera. Srećna sam što sam ostvarila svoj san. Isplatilo se što sam se slikala gola – rekla je tad Soraja.

Anastasija očigledno nije lagala, a Soraja nije otišla ni na Hefnerovu žurku počekom proteklog ljeta, a ne ide ni na takmičenje na Filipinima.

cure.ba

Komentari

komentara